fbpx

Werken bij

Onze technische talenten zorgen voor de kwaliteit die wij bieden. Heb jij technisch talent, ben je opzoek naar een uitdaging en wil je meehelpen aan een duurzame wereld? Dan zijn onze vacatures wellicht iets voor jou!

 

Vacatures

Zie hieronder alle openstaande technische vacatures.

Werkvoorbereider/Projectleider HVAC en Duurzame installaties

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en voortgang van alle projecten. Dit zijn projecten op het gebied van verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek(HVAC) en vernieuwende duurzame installaties.
Lees meer over deze vacature 

 

Calculator Duurzame installaties

Als calculator HVAC ontwerp en bereken je installaties voor projecten. Voor de monteurs zorg je voor de juiste gegevens en je bereidt de werkzaamheden voor. Je bent ook verantwoordelijk voor een kostencalculatie voor het technische deel.
Lees meer over deze vacature

 

Servicemonteur HVAC

Als servicemonteur ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent bezig met het onderhoud en service aan installaties van verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek (HVAC) en vernieuwende duurzame installaties. Tijdens jouw werkdag help je zowel bestaande als nieuwe relaties.
Lees meer over deze vacature

 

BIM- Revitmodelleur HVAC en duurzame installaties

Als Modelleur vorm je de ontwerpgedachte binnen de gebouwdimensies en controleer je of dit past en werkt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de complete uitwerking van  alle projecten op het gebied van HVAC en vernieuwende duurzame installaties.
Lees meer over deze vacature

 

Monteur Duurzame Installaties

Als monteur duurzame installaties ga je aan de slag met het monteren van duurzame technieken. Dit zijn onder andere technieken als PVT, PV, MEP en WP. In deze functie help je huizen en panden af van de fossiele brandstoffen en help je mee aan een duurzame toekomst.
Lees meer over deze vacature

 

Installatiemonteurs W en E

Als installatiemonteur W en E ga je aan de slag als 1e monteur loodgieter, assistent-monteur en elektra monteur.
Lees meer over deze vacature

 

Technisch Adviseur Installatietechniek

Als technisch adviseur installatietechniek ben je verantwoordelijk voor de technische advisering bij zowel nieuwe als bestaande relaties op het gebied van HVAC en vernieuwende duurzame installaties.
Lees meer over deze vacature

 

Medewerkers aan het woord

Klimax vindt het belangrijk dat de medewerkers en het bedrijf zich blijven ontwikkelen. Klimax heeft dan ook als passie om te blijven groeien. Dit is alleen mogelijk met inspirerende en gemotiveerde collega’s. Iedere maand laten we een medewerker aan het woord. Lees hier de verhalen

Klimax Academy

Naast onze vacatures bieden we ook werkmogelijkheden aan scholieren. Wij vinden het belangrijk dat jongeren al vroeg de kans krijgen om te zien hoe het echte werk er aan toe gaat. Daarom hebben wij de Klimax Academy opgericht. De Klimax Academy stoomt jongeren klaar voor het echte werk. Het BBL opleidingstraject van Klimax heeft vacatures voor jonge medewerkers in de Installatie- en Koudetechniek. Daarnaast biedt Klimax jongeren baangarantie voor na de opleiding. Lees hier meer over de Klimax Academy

Je kunt een mail sturen naar info@klimax.nl of via onderstaand contactformulier. Liever even bellen? We staan je graag te woord via 073 6124742 of stuur je liever een appje? Stuur een appje naar 06 30249186