Onze vacatures

Onze technische talenten zorgen voor de kwaliteit die wij bieden. Heb jij technisch talent, ben je opzoek naar een uitdaging en wil je meehelpen aan een duurzame wereld? Dan zijn onze vacatures wellicht iets voor jou!

Staat jouw gewenste functie er niet bij? 

Maar zou je wel graag bij Klimax willen werken? Jouw open sollicitatie is welkom!

Installatiemonteur

32-40 uur   Landelijk (standplaats: 's-Hertogenbosch)
Als installatiemonteur krijg je te maken met alle facetten van de installatie/klimaattechniek voor de particulieren en zakelijke markt. Je werkt onder andere voor de industrie, utiliteit, MKB en overheid, Je werkt daarnaast aan renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Warmtepomp- en koelmonteur

32-40 uur    Landelijk (standplaats: 's-Hertogenbosch)
Werk jij graag met je handen aan de nieuwste technieken? Bij Klimax installeer je de installaties van de toekomst: warmtepomp- en koelinstallaties.

Werkvoorbereider/Calculator Duurzame installaties

32-40 uur    's-Hertogenbosch
Als werkvoorbereider/calculator HVAC ontwerp en bereken je installaties voor projecten. Voor de monteurs zorg je voor de juiste gegevens en je bereidt de werkzaamheden voor. Je bent ook verantwoordelijk voor een kostencalculatie voor het technische deel.

Servicemonteur HVAC

32-40 uur    Landelijk (standplaats: 's-Hertogenbosch)
Als servicemonteur ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent bezig met het onderhoud en service aan installaties van verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek (HVAC) en vernieuwende duurzame installaties. Tijdens jouw werkdag help je zowel bestaande als nieuwe relaties.

BIM/Revitmodelleur HVAC

32-40 uur   's-Hertogenbosch
Als Modelleur vorm je de ontwerpgedachte binnen de gebouwdimensies en controleer je of dit past en werkt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de complete uitwerking van alle projecten op het gebied van HVAC en vernieuwende duurzame installaties

Klimax Academy (BBL opleidingen)

Naast onze vacatures bieden we ook werkmogelijkheden aan scholieren. Wij vinden het belangrijk dat jongeren al vroeg de kans krijgen om te zien hoe het echte werk er aan toe gaat. Daarom hebben wij de Klimax Academy opgericht. De Klimax Academy stoomt jongeren klaar voor het echte werk. Het BBL opleidingstraject van Klimax heeft vacatures voor jonge medewerkers in de Installatie- en Koudetechniek. Daarnaast biedt Klimax jongeren baangarantie voor na de opleiding.

WhatsApp Whatsapp met ons!