fbpx

Onze vacatures

Onze technische talenten zorgen voor de kwaliteit die wij bieden. Heb jij technisch talent, ben je opzoek naar een uitdaging en wil je meehelpen aan een duurzame wereld? Dan zijn onze vacatures wellicht iets voor jou!

Werkvoorbereider HVAC en Duurzame installaties

32-40 uur   Op basis van ervaring/opleiding     's-Hertogenbosch

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en voortgang van alle projecten. Dit zijn projecten op het gebied van verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek(HVAC) en vernieuwende duurzame installaties.

Servicemonteur HVAC

32-40 uur   Op basis van ervaring/opleiding    Landelijk (standplaats: 's-Hertogenbosch)

Als servicemonteur ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent bezig met het onderhoud en service aan installaties van verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek (HVAC) en vernieuwende duurzame installaties. Tijdens jouw werkdag help je zowel bestaande als nieuwe relaties.

Warmtepomp- en koelmonteur

32-40 uur   Op basis van ervaring/opleiding    Landelijk (standplaats: 's-Hertogenbosch) 's-Hertogenbosch
Werk jij graag met je handen aan de nieuwste technieken? Bij Klimax installeer je de installaties van de toekomst: warmtepomp- en koelinstallaties.

Installatiemonteur

32-40 uur   Op basis van ervaring/opleiding    's-Hertogenbosch
Als installatiemonteur krijg je te maken met alle facetten van de installatie/klimaattechniek voor de particulieren en zakelijke markt. Je werkt onder andere voor de industrie, utiliteit, MKB en overheid, Je werkt daarnaast aan renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Calculator Duurzame installaties

32-40 uur   Op basis van ervaring/opleiding    's-Hertogenbosch

Als calculator HVAC ontwerp en bereken je installaties voor projecten. Voor de monteurs zorg je voor de juiste gegevens en je bereidt de werkzaamheden voor. Je bent ook verantwoordelijk voor een kostencalculatie voor het technische deel.

BIM/Revitmodelleur HVAC duurzame installaties

32-40 uur   Op basis van ervaring/opleiding    's-Hertogenbosch

Als Modelleur vorm je de ontwerpgedachte binnen de gebouwdimensies en controleer je of dit past en werkt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de complete uitwerking van alle projecten op het gebied van HVAC en vernieuwende duurzame installaties.

Monteur duurzame installaties

32-40 uur   Op basis van ervaring/opleiding   Landelijk (standplaats: 's-Hertogenbosch)

Als monteur duurzame installaties ga je aan de slag met het monteren van duurzame technieken. Dit zijn onder andere technieken als PVT, PV, MEP en WP. In deze functie help je huizen en panden af van de fossiele brandstoffen en help je mee aan een duurzame toekomst.

 

Klimax Academy (BBL opleidingen)

Naast onze vacatures bieden we ook werkmogelijkheden aan scholieren. Wij vinden het belangrijk dat jongeren al vroeg de kans krijgen om te zien hoe het echte werk er aan toe gaat. Daarom hebben wij de Klimax Academy opgericht. De Klimax Academy stoomt jongeren klaar voor het echte werk. Het BBL opleidingstraject van Klimax heeft vacatures voor jonge medewerkers in de Installatie- en Koudetechniek. Daarnaast biedt Klimax jongeren baangarantie voor na de opleiding. Lees hier meer over de Klimax Academy

Je kunt een mail sturen naar info@klimax.nl of via onderstaand contactformulier. Liever even bellen? We staan je graag te woord via 073 6124742 of stuur je liever een appje? Stuur een appje naar 06 30249186

KLINKT GOED! LAAT DIE UITDAGING MAAR KOMEN!
Voornaam en Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Upload hier je CV


Waarom zou je bij Klimax willen werken?

Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met onze Privacyverklaring

WhatsApp Whatsapp met ons!