Onze Downloads

Stappenplan

Subsidie aanvragen of BTW terug vragen zijn dingen die je niet iedere dag doet. Om dat proces makkelijk te maken, hebben wij een stappenplan gemaakt. Wij hopen dat dit proces zo iets aangenamer wordt. Bij vragen kun je echter altijd bij ons terecht.

, Downloads

Stappenplan: ISDE subsidieaanvraag

Op een groot deel van de duurzame installaties die wij installeren, kan overheidssubsidie voor worden aangevraagd. De Nederlandse overheid wil namelijk meehelpen aan de klimaatdoelen en de bevolking bij de nodige aanpassing ondersteunen. Onlangs een warmtepomp aangeschaft en is de ISDE subsidieaanvraag nog erg onduidelijk? Download dan het stappenplan.

, Downloads

Stappenplan: BTW terruggave zonnepanelen

Op een groot deel van de duurzame installaties die wij installeren, kan overheidssubsidie voor worden aangevraagd. De Nederlandse overheid wil namelijk meehelpen aan de klimaatdoelen en de bevolking bij de nodige aanpassing ondersteunen. Onlangs zonnepanelen aangeschaft en is de BTW terruggave nog erg onduidelijk?Download dan het stappenplan.

Rapport

, Downloads

Rapport: Klimaatakkoord

Wij proberen bij te dragen aan aan het realiseren van de doelen van het Klimaatakkoord. Het doel van dit akkoord is de opwarming van de aarde beperken tot maximaal 1,5 graden. CO-2 uitstoot is de grootste boosdoener van de opwarming van de aarde. Om die CO2 te laten verminderen, moeten we van de fossiele brandstoffen en grondstoffen af