fbpx

Calculator HVAC

Opzoek naar een nieuwe uitdaging met ontzettend veel vrijheid? Wil je jouw eigen uren bepalen en soms lekker thuis werken? Wil jij graag je eigen ideeën inbrengen en jouw eigen manier van werken bepalen? Dat kan bij ons allemaal!

Als Calculator HVAC ontwerp en bereken je installaties voor projecten. Voor de monteurs zorg je voor de juiste gegevens en je bereidt de werkzaamheden voor. Je bent ook verantwoordelijk voor een kostencalculatie voor het technische deel. Je werkt samen met een klein en gezellig team waarin je je eigen initiatief mag tonen en we klaar staan om jou waar nodig te helpen. Dit is in een notendop jouw functie, maar die kunnen we volledig in overleg op papier zetten!

Dit vragen wij van jou:

  • Je bent een ervaren HVAC calculator of je staat te springen om dit te leren.
  • Spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
  • Je hebt technisch en cijfermatig inzicht
  • Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed en je vindt het geen probleem om zowel met collega’s als met leveranciers, klanten etc. samen te werken en te praten.
  • Je beschikt over een afgeronde Mbo niveau 4 opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, installatietechniek of energietechniek.

Wat wij bieden:

  • Een meer dan marktconform salaris
  • Je kunt zelf je eigen uren bepalen. Wil je bijvoorbeeld vroeg beginnen en vroeg naar huis? Geen probleem!
  • Thuis werken is geen probleem
  • Je krijgt een smartphone van de zaak
  • De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken

Over Klimax:

Al 42 jaar is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

Heb je zin in een inspirerend gesprek over het nieuwe installeren en sta je open voor een nieuwe kijk op werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Contact

Heb je interesse in deze functie? neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6124742 of stuur je motivatie en CV via e-mail naar personeel@klimax.nl.

Is dit niet jouw ideale functie, maar wil je wel graag bij Klimax Installatiebedrijven werken? Bekijk onze andere vacatures hier.