Alle Vacatures < Calculator HVAC

Calculator HVAC

VACATURE DETAILS

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  ‘s-Hertogenbosch


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

OMSCHRIJVING FUNCTIE CALCULATOR

Bij Klimax word je een Calculator gericht op HVAC en duurzame installaties. In deze functie ontwerp en bereken je installaties voor projecten. Dit zijn zowel grote als kleine projecten in onder andere de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. 

Wij installeren bij Klimax graag duurzame installaties. Dit zijn klimaattechnische installaties zoals: warmtepompen, afgiftesystemen, ventilatie-units, luchtbehandelingskasten en airco units.

Voor de monteurs zorg je voor de juiste gegevens en je bereidt de werkzaamheden voor. Je bent ook verantwoordelijk voor een kostencalculatie voor het technische deel. Je werkt samen met een klein en gezellig team waarin je je eigen initiatief mag tonen en we klaar staan om jou waar nodig te helpen. 

Dit is in een notendop jouw functie, maar die kunnen we volledig in overleg op papier zetten en zo breed maken als jij zou willen!

JOUW PROFIEL

■ Mbo niveau 4 opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, installatietechniek of energietechniek.

 Goede communicatieve vaardigheden en klantvriendelijk

 Positief ingesteld en stressbestendig 

 Technisch en cijfermatig inzicht

 Open voor een continu leerproces

■ Ervaren HVAC calculator of je staat te springen om dit te leren

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTENGoed salaris dat past bij jouw wensen en ervaringVaste aanstelling25 Vakantie dagen en 13 atv dagenVeel verantwoordelijkheid en vrijheidKansen om binnen het bedrijf door te groeien

OVER KLIMAX 
Sinds 1977 is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Er is een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

LAAT DIE UITDAGING MAAR KOMEN!
Voornaam en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Upload hier je CV


Waarom zou je bij Klimax willen werken?

Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met onze Privacyverklaring

WhatsApp Whatsapp met ons!