Genieten van zonne-energie

met zonnepanelen of een zonneboiler

Wat is zonne-energie?

 

Duurzame energie kan opgewekt worden door middel van zonne-energie. Zonne-energie is schoon en voor iedereen toegankelijk. Het plaatsen van installaties voor duurzame energie is voor ons erg belangrijk. Door duurzame installaties te installeren dragen we namelijk bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot. We geven de klant energie van een energiebron die voor eeuwig beschikbaar is.

Afhankelijk van het doel kan zonne-energie op twee manieren worden verwerkt. Wilt u zonne-energie omzetten in elektriciteit, dan kunt u kiezen voor het laten installeren van zonnepanelen. Wilt u zonne-energie gebruiken voor stroom én warm water? Dan kiest u voor een zonneboiler. Klimax adviseert u graag over alle mogelijkheden en welke oplossing het beste is voor uw situatie.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zetten de zonnestralen die voor daglicht zorgen om tot elektriciteit. Het klimaat in Nederland is zeer geschikt voor zonnepanelen doordat wij in onze wintermaanden ook relatief veel daglicht hebben.

10 panelen op een dak op het zuiden leveren al snel 2.900 kilowattuur (kWh) per jaar op(!).

Zonneboilers

Zonneboilers zien er bijna hetzelfde uit als zonnepanelen, maar leveren naast stroom ook warm water. Een zonneboiler is een duurzaam alternatief voor gas, want het geeft geen CO2-uitstoot en zonlicht kan nooit opraken. Een zonneboiler wordt niet het hele jaar gebruikt. Als er minder zonlicht is, zoals in de winter, kan een combiketel of een warmtepomp helpen.

In vijf stappen zonnepanelen op uw dak

Aanvraag bezoek

Inventarisatie

Gepersonaliseerde offerte

Opdrachtbevestiging

Installatie zonnepanelen

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft of geïnteresseerd bent in het plaatsen van zonne-energie oplossingen.

Contactformulier

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


Combineer zonne-energie met een warmtepomp

Wilt u uw woning optimaal verduurzamen? Kies dan voor zonne-energie in combinatie met een warmtepomp. Doe de check of een warmtepomp geschikt is voor uw woning.