Is uw woning klaar voor een warmtepomp?

Doe de check en ontvang vrijblijvend een eerste advies!

Comfortabel wonen met duurzame warmte

De Nederlandse overheid heeft besloten dat alle huishoudens stap voor stap van het gas af gaan. Een hele verandering, maar dit doen we om de uitstoot van CO2 te beperken. Door gebruik te maken van duurzame warmte kunnen we een gezondere aarde doorgeven aan de volgende generatie.

Om u te stimuleren om van het gas af te gaan, wordt gas geleidelijk aan duurder gemaakt. Er komt namelijk ook steeds minder gas in ons eigen land. Het is dus nodig om over te gaan op een alternatief zonder gas. Een volledige warmtepomp werkt niet op gas, maar op elektriciteit. Hierdoor kunt u comfortabel wonen en duurzaam uw huis verwarmen zonder het gebruik van gas.

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een elektrische vervanging voor uw cv-ketel. Eigenlijk is een warmtepomp een soort omgekeerde koelkast die uw huis verwarmt met een lage temperatuur. Een warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht, bodem of grondwater en gebruikt die warmte voor verwarming en warm water.

Met een warmtepomp kunt u op een duurzame manier uw huis verwarmen en gebruikmaken van warm water. Een warmtepomp is interessant voor iedereen die zelfvoorzienend wil zijn, het energielabel van de woning wil verhogen en een schonere aarde wil geven aan de volgende generatie.

Klaar voor een warmtepomp?

Vul de vragen in en wij geven u een vrijblijvend advies voor uw huis!

Welke soorten warmtepompen zijn er?

Lucht/water warmtepomp


Een lucht/water warmtepomp kan op een energiezuinige manier uw woning verwarmen, koelen en warm water produceren.

Lucht/lucht warmtepomp


Een lucht/lucht warmtepomp gebruikt hernieuwbare energie van de buitenlucht om uw woning op een efficiënte manier te verwarmen en te koelen.

Hybride warmtepomp


Combineer hernieuwbare en traditionele energiebronnen op een efficiënte manier met deze hybride warmtepomp voor verwarming, koeling en sanitair warm water.

Voordelen warmtepompen

Besparen op gas- en energiekosten

Wanneer u de overstap maakt naar verwarmen zonder gas, door middel van een warmtepomp, gaat uw gas- en energierekening veranderen.

U heeft (vrijwel) geen kosten meer voor het gebruik van gas, maar wanneer u geen zonnepanelen heeft, zal uw energierekening mogelijk wel iets gaan stijgen. Die stijging is geheel afhankelijk van uw verbruik en de isolatie van uw woning. Is uw huis optimaal geïsoleerd? Dan zal de stijging op uw energierekening nauwelijks voelbaar zijn. Een warmtepomp verbruikt namelijk helemaal niet veel energie.

In bijna alle gevallen zal dit een extra besparing op uw energierekening opleveren, zeker wanneer er ook zonnepanelen op het dak liggen die voor een deel van de elektriciteitsbehoefte zorgen.

Daikin Online controller

Altijd alles onder controle, waar u ook bent.

 

Onze geïnstalleerde warmtepompen zijn gemakkelijk te regelen met smartphone of tablet. Download de Daikin Online Controller app voor onze verwarmingssystemen, verbind uw systeem met wifi en regel uw binnenklimaat waar u ook bent, vanaf uw tablet of smartphone.

 

Contactformulier

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


 

Is uw woning klaar voor een warmtepomp?

Doe de check en ontvang vrijblijvend een eerste advies!

WhatsApp Whatsapp met ons!