Alle Vacatures > Installatiemonteur HVAC

Installatiemonteur HVAC

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  Landelijk (Standplaats: ‘s-Hertogenbosch)

 

Solliciteren op deze vacature?

Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’ en stuur je cv en motivatie.


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel hier!

Wat ga je doen?

Je komt terecht in een stabiel en dynamisch familiebedrijf. Jij wordt als installatiemonteur het gezicht van ons bedrijf en zorgt met jouw technisch talent voor mooie installaties en tevreden klanten!

De functie installatiemonteur is bij Klimax erg gevarieerd! Als installatiemonteur bij Klimax werk je aan zowel grote als kleine projecten in onder andere de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Daarnaast houd jij je bezig met renovatieprojecten

Je werkt voor particulieren en bedrijven waardoor iedere dag er weer anders uitziet. Wij installeren bij Klimax voornamelijk duurzame en klimaattechnische installaties zoals: warmtepompen, afgiftesystemen, ventilatie-units, luchtbehandelingskasten, zonnepanelen en airco units.

Samen met een collega of zelfstandig ga jij ‘s-morgens op pad. Jij gaat iedere dag op pad met je eigen bus vol modern gereedschap, materialen, werktelefoon en tablet. Hierdoor ben jij klaar om de klus tot een succes te maken. 

Wanneer je al een aantal jaar ervaring hebt, krijg je als je dat leuk vindt de kans om samen met leerling monteurs op pad te gaan. Jij gaat deze jonge talenten helpen om de kneepjes van het vak te leren.

Wat mag je van ons verwachten?Goed salaris dat past bij jouw wensen en ervaringVaste aanstelling25 Vakantie dagen en 13 atv dagenVeel verantwoordelijkheid en vrijheidKansen om binnen het bedrijf door te groeien

Wie zoeken we?

Je hebt een opleiding werktuigkundige installaties niveau 3/4 afgerond en/of je bezit de benodigde kennis en ervaring. Communiceren met de klant en samenwerken met je collega’s gaat jou goed af. Ook houd je van zelfstandigheid en kun je prima in je eentje een klus aan. 

Door jouw positieve en flexibele karakter is alles mogelijk, want jij denkt in oplossingen en niet in problemen! Je bent in het bezit van een Rijbewijs B en VCA-diploma of je bent bereid om deze te halen.  Ook vind je het niet erg om af en toe een cursus te volgen om je kennis en jezelf te ontwikkelen.

Wie zijn wij? 
Anno 1977
adviseert Klimax particulieren en zakelijke opdrachtgevers bij hun installatie vraagstukken en het verduurzamen. Wij zetten onze vakbekwame medewerkers in voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van klimaattechnische installaties. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever.

Wij zijn ‘Slim met energie’. Ons doel is om particulieren en bedrijven te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en om samen de aarde schoner te maken voor de volgende generatie.

Het Klimax team
Je komt terecht in een echt familiebedrijf waarbij iedereen elkaar kent. Wij vormen samen met onze medewerkers een gezellig en hecht team. Wij mogen van geluk spreken door onze medewerkers met hart voor de zaak. Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze medewerkers. Sommige medewerkers werken zelfs al 30 jaar(!) bij Klimax. Binnen Klimax heerst er een informele sfeer door de platte organisatie en onze Brabantse gezelligheid. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden.

 

Heb jij de motivatie om samen met ons aan een mooie toekomst te bouwen? Reageer dan op deze vacature, want wij drinken graag een kop koffie met jou om de mogelijkheden te bespreken!

Contactformulier

Wil je reageren op deze functie via het contactformulier? Vul deze dan zo volledig mogelijk in en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons terug!


WIL JIJ MEEWERKEN AAN ONZE PROJECTEN?
Whatsapp of bel 06-30249186 
Stuur een mail met je cv en motivatie naar personeel@klimax.nl

WhatsApp Whatsapp met ons!