Warmtepomp sessies 

Is een warmtepomp wel iets voor u? Wat zijn de kosten? Ontdek het tijdens een van onze warmtepomp sessies!

Info sessie

Onze info sessie is een perfecte gelegenheid om kennis te maken met verschillende soorten warmtepompen. Ook vragen zoals: is een warmtepomp wel geschikt voor mijn huis? of Wat komt er allemaal bij te kijken? zullen tijdens deze sessie worden behandeld. 

Heeft u specifieke vragen? U krijgt de mogelijk om van tevoren u vragen aan ons door te geven en dan zorgen wij ervoor dat u aan het einde van de sessie precies weet waar u aan toe bent!

Ook kunt u tijdens en na de sessie zowel de all-electric warmtepomp als de hybride bekijken en het geluid van de buitendeel luisteren. 

Let op! Maximaal 15 deelnemers

Ik schijf me in

Wilt u graag deel nemen aan onze info sessie? Schijf u in via onderstaande link!

Voordelen warmtepomp

, Warmtepomp sessie
, Warmtepomp sessie
, Warmtepomp sessie

Ik schijf me in

Eigen warmtepomp berekenen? Schijf u in via onderstaande link!

Calculeer je eigen warmtepomp 

Weet u precies wat u wilt en staat u op het punt om te beslissen? Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uw nieuwe warmtepomp voor u kan verzorgen? Dan bent bij ons op het juiste adres!

Tijdens deze sessie gaat u in gesprek met onze Duurzaamheidsadviseur en op basis daarvan berekent u zelf de prijs van uw warmtepomp!

Let op! Maximaal 5 deelnemers

Wie zijn wij?

Klimax Installatiebedrijven – Den Bosch

Als duurzaam installatiebedrijf in Den Bosch richten wij ons actief op de duurzame ontwikkeling binnen ons vakgebied. Wij zijn een allround installatiebedrijf en willen helpen bij het verduurzamen van huizen en bedrijven door middel van warmtepompen, zonnepanelen en meer.

Wij kiezen voor systemen die efficiënt energie- en waterverbruik bevorderen en duurzame energie toepassen. Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken. Hiermee creëren wij een win-win situatie: minder energie- en waterkosten voor onze klant en beter voor het milieu.