Onze vacatures

Onze technische talenten zorgen voor de kwaliteit die wij bieden. Heb jij technisch talent, ben je opzoek naar een uitdaging en wil je meehelpen aan een duurzame wereld? Dan zijn onze vacatures wellicht iets voor jou!

Staat jouw gewenste functie er niet? 

Maar zou je wel graag bij Klimax willen werken?

Een CV is niet noodzakelijk. We leren je graag kennen!

Jouw open sollicitatie is welkom!

Klimax - Fotoshoot 6 december (30 van 86)

Administratief medewerker

24-40 uur   's-Hertogenbosch
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Administratief Medewerker om ons team te ondersteunen in het beheren en organiseren van administratieve taken.

Klimax - Fotoshoot 6 december (29 van 86)

Operationeel manager

32-40 uur   's-Hertogenbosch
Wij zijn op zoek naar een gedreven Operationeel Manager om ons team te leiden en de dagelijkse operaties, inclusief de planning van monteurs, te beheren. Als Operationeel Manager speel je een cruciale rol in het stroomlijnen van onze processen en het waarborgen van efficiënte inzet van monteurs.

Klimax-Fotoshoot-6-december-21-van-86

Elektricien

32-40 uur   's-Hertogenbosch
Als zelfstandige elektricien bij Klimax word je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende elektrawerkzaamheden bij zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Klimax-Fotoshoot-6-december-24-van-86

Warmtepomp- en koelmonteur

32-40 uur   's-Hertogenbosch
Als warmtepomp- en koelmonteur ga je zelfstandig, of samen met een van je 25 collega's aan de slag bij particulieren of bedrijven om duurzame oplossingen te installeren.

Klimax-Fotoshoot-6-december-53-van-86

BIM/Revitmodelleur HVAC

32-40 uur   's-Hertogenbosch
Als Modelleur vorm je de ontwerpgedachte binnen de gebouwdimensies en controleer je of dit past en werkt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de complete uitwerking van alle projecten op het gebied van HVAC en vernieuwende duurzame installaties.

Klimax-Fotoshoot-6-december-74-van-86

Sales Support

24-40 uur   's-Hertogenbosch
Binnen deze verantwoordelijke en veelzijdige functie, ben jij de schakel tussen collega's, leveranciers en klanten. In ons Experience Centre verwelkom jij de klanten en de relaties. Ook organiseer je samen met je collega's van Marketing en Sales diverse evenementen.

Klimax-Fotoshoot-6-december-80-van-86

Werkvoorbereider-Calculator HVAC

32-40 uur   's-Hertogenbosch
Als Werkvoorbereider-Calculator bij Klimax ben je gericht op HVAC en duurzame installaties. Je bent de spil tussen Klimax en alle betrokken partijen en begeleid het gehele proces van aanvraag tot en met de planning en de uitvoering. In deze zelfstandige functie ben je operationeel en financieel verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding bij onze klanten.

Klimax-Fotoshoot-6-december-67-van-86

Servicemonteur HVAC

32-40 uur    Landelijk (standplaats: 's-Hertogenbosch)
Als servicemonteur ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent bezig met het onderhoud en service aan installaties van verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek (HVAC) en vernieuwende duurzame installaties. Tijdens jouw werkdag help je zowel bestaande als nieuwe relaties.

Klimax-Fotoshoot-6-december-71-van-86

Installatiemonteur HVAC

32-40 uur   Landelijk (standplaats: 's-Hertogenbosch)
Als installatiemonteur ga je aan de slag met loodgieter-, ventilatie- en verwarmingswerkzaamheden bij particulieren en bedrijven. Je werkt onder andere voor de industrie, utiliteit, MKB en overheid.

Klimax-Fotoshoot-6-december-76-van-86

HVAC Engineer

32-40 uur    's-Hertogenbosch
Als HVAC Engineer ontwerp en bereken je installaties voor projecten. Voor de monteurs zorg je voor de juiste gegevens en je bereidt de werkzaamheden voor. Je bent ook verantwoordelijk voor een kostencalculatie voor het technische deel.

Klimax-Fotoshoot-6-december-18-van-86-1

Loodgieter/ CV monteur

32-40 uur   's-Hertogenbosch
Als Loodgieter bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het maken en monteren van leidingwerk en het aansluiten van sanitair voor projecten, m.n. voor de utiliteit en de woningbouw. je wordt vanuit ons kantoor aangestuurd door de projectleider.

Klimax Academy (BBL opleidingen)

Naast onze vacatures bieden we ook werkmogelijkheden aan scholieren. Wij vinden het belangrijk dat jongeren al vroeg de kans krijgen om te zien hoe het echte werk er aan toe gaat. Daarom hebben wij de Klimax Academy opgericht. De Klimax Academy stoomt jongeren klaar voor het echte werk. Het BBL opleidingstraject van Klimax heeft vacatures voor jonge medewerkers in de Installatie- en Koudetechniek. Daarnaast biedt Klimax jongeren baangarantie voor na de opleiding.