Onze vacatures

Onze technische talenten zorgen voor de kwaliteit die wij bieden. Heb jij technisch talent, ben je opzoek naar een uitdaging en wil je meehelpen aan een duurzame wereld? Dan zijn onze vacatures wellicht iets voor jou!

Staat jouw gewenste functie er niet? 

Maar zou je wel graag bij Klimax willen werken?

Een CV is niet noodzakelijk. We leren je graag kennen!

Jouw open sollicitatie is welkom!

Klimax-Fotoshoot-6-december-76-van-86

HVAC Engineer

32-40 uur    's-Hertogenbosch
Als HVAC Engineer ontwerp en bereken je installaties voor projecten. Voor de monteurs zorg je voor de juiste gegevens en je bereidt de werkzaamheden voor. Je bent ook verantwoordelijk voor een kostencalculatie voor het technische deel.

Klimax-Fotoshoot-6-december-53-van-86

BIM/Revitmodelleur HVAC

32-40 uur   's-Hertogenbosch
Als Modelleur vorm je de ontwerpgedachte binnen de gebouwdimensies en controleer je of dit past en werkt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de complete uitwerking van alle projecten op het gebied van HVAC en vernieuwende duurzame installaties.

Klimax-Fotoshoot-6-december-80-van-86

Werkvoorbereider-Calculator HVAC

32-40 uur   's-Hertogenbosch
Als Werkvoorbereider-Calculator bij Klimax ben je gericht op HVAC en duurzame installaties. Je bent de spil tussen Klimax en alle betrokken partijen en begeleid het gehele proces van aanvraag tot en met de planning en de uitvoering. In deze zelfstandige functie ben je operationeel en financieel verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding bij onze klanten.

Klimax-Fotoshoot-6-december-24-van-86

Warmtepomp- en koelmonteur

32-40 uur   's-Hertogenbosch
Als warmtepomp- en koelmonteur ga je zelfstandig, of samen met een van je 25 collega's aan de slag bij particulieren of bedrijven om duurzame oplossingen te installeren.

Klimax-Fotoshoot-6-december-71-van-86

Installatiemonteur HVAC

32-40 uur   Landelijk (standplaats: 's-Hertogenbosch)
Als installatiemonteur ga je aan de slag met loodgieter-, ventilatie- en verwarmingswerkzaamheden bij particulieren en bedrijven. Je werkt onder andere voor de industrie, utiliteit, MKB en overheid.

Klimax-Fotoshoot-6-december-67-van-86

Servicemonteur HVAC

32-40 uur    Landelijk (standplaats: 's-Hertogenbosch)
Als servicemonteur ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent bezig met het onderhoud en service aan installaties van verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek (HVAC) en vernieuwende duurzame installaties. Tijdens jouw werkdag help je zowel bestaande als nieuwe relaties.

Klimax Academy (BBL opleidingen)

Naast onze vacatures bieden we ook werkmogelijkheden aan scholieren. Wij vinden het belangrijk dat jongeren al vroeg de kans krijgen om te zien hoe het echte werk er aan toe gaat. Daarom hebben wij de Klimax Academy opgericht. De Klimax Academy stoomt jongeren klaar voor het echte werk. Het BBL opleidingstraject van Klimax heeft vacatures voor jonge medewerkers in de Installatie- en Koudetechniek. Daarnaast biedt Klimax jongeren baangarantie voor na de opleiding.