Maatwerk voor de zakelijke markt

U kunt bij ons terecht voor werktuigbouwkundige installaties in de industrie, renovatie, woning-  en utiliteitsbouw.

Wij adviseren u graag over het verbeteren van het binnenklimaat en verduurzamen van uw pand. Wij gaan graag met u in gesprek om voor u een oplossing op maat te realiseren. Wij kunnen het hele proces van uw nieuwe installatie verzorgen.

Onze disciplines

Utiliteit en Industrie
, Zakelijk

Wij verzorgen diverse installaties binnen de industrie. Van koel-, lucht- , verwarmingssystemen en sanitaire installaties tot en met complete leiding-netwerken voor uw productieproces.

Woningbouw en renovatie
, Zakelijk

Wij verzorgen diverse nieuwbouw en renovatieprojecten in de sector woningbouw. Van woningbouw in de vrije sector tot aan grote  complexen.

Service en Onderhoud
, Zakelijk

Wij kunnen uw bedrijf helpen met service en onderhoud van alle installaties. Zakelijk onderhoud is bij Klimax altijd maatwerk. Onze adviseurs komen bij u langs en kunnen in overleg met u kijken wat u nodig heeft. 

Deze bedrijven gingen u voor

, Zakelijk
, Zakelijk
, Zakelijk
, Zakelijk
, Zakelijk
, Zakelijk
, Zakelijk
, Zakelijk
, Zakelijk
, Zakelijk
download (3)
, Zakelijk
, Zakelijk
, Zakelijk
, Zakelijk
de ster logo
AquaServa-Projecten-Habion (2)
ProPlanet data solutions logo

Contactformulier

Heeft u vragen over onze zakelijke dienstverlening of bent u benieuwd naar wat Klimax voor u kan betekenen? Zou u met ons willen brainstormen over de mogelijkheden met betrekking tot uw renovatie, nieuwbouw project of verduurzaming van uw bedrijfspand?

Bel 073-6124742 of mail info@klimax.nl om in contact te komen met één van onze medewerkers voor het maken van een afspraak, het melden van een storing of voor overige vragen.

Wij staan direct voor u klaar!  U contact ook vrijblijvend ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!