Over ons

Als duurzaam installatiebedrijf richten wij ons actief op de duurzame ontwikkeling binnen ons vakgebied. Wij zijn een allround installatiebedrijf en willen helpen bij het verduurzamen van huizen en bedrijven.

Wij kiezen voor systemen die efficiënt energie- en waterverbruik bevorderen en duurzame energie toepassen. Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken. Hiermee creëren wij een win-win situatie: minder energie- en waterkosten voor onze klant en beter voor het milieu.

Ons team

, Over ons


25

Gedreven vakmensen


43

Jaar ervaring in installatietechniek


20

Jaar ervaring in verduurzamen

Kernwaardes

Duurzaamheid

Onze hoofd kernwaarde is duurzaamheid. Wij hebben respect voor het milieu en denken aan onze volgende generatie. Onze volgende generatie gaat leven op een aarde die deze generatie aan het vervuilen is. Wij willen als bedrijf ons verschil maken door Nederland te helpen verduurzamen.

Ons doel is om particulieren en bedrijven te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en om samen de aarde schoner te maken voor de volgende generatie.

, Over ons
, Over ons

Flexibiliteit

Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn voor zowel onze klanten als voor onze werknemers. Onze kracht ligt bij onze informele bedrijfscultuur. Er wordt gewerkt op basis van gelijkwaardigheid waardoor de lijnen kort en snel zijn. Problemen zijn voor ons een uitdaging. Wij kennen geen Nee, want bij ons is iedere klant welkom.

Kli-maatwerk

Wij zien elke opdracht als een nieuwe uitdaging en nemen de wensen en eisen van onze klant dan ook erg serieus. Wij vinden het belangrijk dat elke werknemer zich kan inleven in onze klant en in de bijbehorende opdracht. De veelzijdigheid aan opdrachten in combinatie met de klanttevredenheid is voor ons het bewijs dat wij kli-maatwerk leveren als geen ander.

Betrouwbaarheid

Wij staan voor betrouwbaarheid. Wij willen zo oprecht en eerlijk mogelijk met onze klanten omgaan. Bij ons koop je als klant niet alleen een installatie, maar ook een eerlijk advies wat aansluit op de wens van de klant.

Kwaliteit

Wij willen onze klanten een onmiskenbare kwaliteit bieden. Dit doen wij door alleen goed en veelzijdig opgeleide werknemers in dienst te nemen. Door ons bedrijfsopleidingsplan blijven we op de hoogte van de laatste technieken, zodat we een deskundig advies kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Onze monteurs zijn experts in meerdere disciplines, waardoor ze meerdere facetten in het installatieproces kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij als één partij een totaalconcept aanbieden.
, Over ons