Servicemonteur HVAC

Wij kunnen per direct een servicemonteur gebruiken.  Als servicemonteur ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent bezig met het onderhoud en service aan installaties van verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek (HVAC) en vernieuwende duurzame installaties. Tijdens jouw werkdag help je zowel bestaande als nieuwe relaties

Dit zoeken wij in een Servicemonteur:
Je hebt de opleiding Monteur installatietechniek niveau 3 en de opleiding Servicemonteur installatietechniek niveau 3/4 gevolgd en/of je bezit de benodigde kennis en waardevolle ervaring.

Je bent open minded, positief ingesteld en houdt van verantwoordelijkheid. Je bezit de benodigde kennis, maar je staat ook open voor een continu leerproces. Je hebt een service gerichte instelling en kan je inleven in de situatie van de klant en je collega's. Je bezit minimaal drie jaar ervaring in een soort gelijke functie.

Over Klimax:
Al 42 jaar is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

Heb je zin in een inspirerend gesprek over het nieuwe installeren en sta je open voor een nieuwe kijk op werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Contact
Heb je interesse in deze functie? Zend dan je CV naar personeel@klimax.nl of neem contact met ons op via het telefoonnummer: +31736124742.