fbpx

BIM- Revit modelleur HVAC en duurzame installaties

Als Modelleur vorm je de ontwerpgedachte binnen de gebouwdimensies en controleer je of dit past en werkt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de complete uitwerking van alle projecten op het gebied van HVAC en vernieuwende duurzame installaties.

Waar ga jij je vooral mee bezighouden?

Je ontwerpt, modelleert en berekent alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Dit zijn installaties voor o.a. luchtbehandeling, cv-installaties en sanitair. Plattegronden, details, doorsneden en opstellingstekeningen dien je te kunnen genereren uit je 3D-model en te bematen op het niveau van werktekeningen. Incidenteel wordt ook nog met AutoCad, in combinatie met Nordined gewerkt. Deze werkzaamheden verricht je in nauwe samenwerking met collega’s, opdrachtgevers, architecten en adviseurs.

Dit zoeken wij in een modelleur

Je hebt ten minste de opleiding richting bouwkunde afgerond. Het ontwerpen van bouwkundige 3D tekeningen over alle fasen van het bouwproject (vanaf schetsontwerp tot oplevering) is jouw ding. Communiceren gaat je goed af, of dat nu met je directe collega of de klant is. Ook ben je open minded, positief ingesteld en houd je van verantwoordelijkheid. Daarnaast sta je open voor een continu leerproces.

Ervaring met Autocad en Revit is een must.

Over Klimax

Al 42 jaar is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

Heb je zin in een inspirerend gesprek over het nieuwe installeren en sta je open voor een nieuwe kijk op werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Contact

Heb je interesse in deze functie? neem contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6124742 of stuur je motivatie en CV via e-mail naar personeel@klimax.nl.

Is dit niet jouw ideale functie, maar wil je wel graag bij Klimax Installatiebedrijven werken? Bekijk onze andere vacatures hier.

WhatsApp Whatsapp met ons!