Alle Vacatures > Bim/Revit Modelleur

Bim/Revit Modelleur

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  Landelijk (Standplaats: ‘s-Hertogenbosch)

 

Solliciteren op deze vacature?

Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’ en stuur je motivatiebrief en CV naar ons op.


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

Wat ga je doen?

Als Modelleur vorm je de ontwerpgedachte binnen de gebouwdimensies en controleer je of dit past en werkt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de complete uitwerking van alle projecten op het gebied van HVAC en vernieuwende duurzame installaties.
Je ontwerpt, modelleert en berekent alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Dit zijn installaties voor o.a. luchtbehandeling, cv-installaties en sanitair. Plattegronden, details, doorsneden en opstellingstekeningen dien je te kunnen genereren uit je 3D-model en te bematen op het niveau van werktekeningen. Incidenteel wordt ook nog met AutoCad, in combinatie met Nordined gewerkt. Deze werkzaamheden verricht je in nauwe samenwerking met collega’s, opdrachtgevers, architecten en adviseurs.

Wij installeren bij Klimax graag duurzame installaties. Je werkt namelijk met klimaattechnische installaties zoals: warmtepompen, afgiftesystemen, ventilatie-units, luchtbehandelingskasten en airco units

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTENGoed salaris dat past bij jouw wensen en ervaringVaste aanstelling25 Vakantie dagen en 13 atv dagenVeel verantwoordelijkheid en vrijheidKansen om binnen het bedrijf door te groeien

Wie zoeken we?
 Opleiding afgerond richting bouwkunde

OF de benodigde kennis door middel van ervaring en/of cursussen!

 Goede communicatieve vaardigheden en klantvriendelijk

Positief ingesteld en gaat veel verantwoordelijkheid niet uit de weg

PRE:  Ervaring met Revit en Autocad

 Open voor een continu leerproces

Wie zijn wij? 
Sinds 1977 helpen wij bij Klimax particulieren en zakelijke opdrachtgevers bij hun installatie vraagstukken. Wij zetten onze vakbekwame medewerkers in voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van klimaattechnische installaties. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever.

Wij zijn ‘Slim met energie’. Ons doel is om particulieren en bedrijven te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en om samen de aarde schoner te maken voor de volgende generatie.

Het Klimax team
Je komt terecht in een echt familiebedrijf waarbij iedereen elkaar kent. Wij vormen samen met onze medewerkers een gezellig en hecht team. Wij mogen van geluk spreken door onze medewerkers met hart voor de zaak. Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze medewerkers. Sommige medewerkers werken zelfs al 30 jaar(!) bij Klimax. Binnen Klimax heerst er een informele sfeer door de de platte organisatie en onze Brabantse gezelligheid. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden.

 

Heb jij de motivatie om samen met ons aan een mooie toekomst te bouwen? Reageer dan op deze vacature, want wij drinken graag een kop koffie met jou om de mogelijkheden te bespreken!

Contactformulier

Wil je reageren op deze functie via het contactformulier? Vul deze dan zo volledig mogelijk in en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons terug!


WIL JIJ MEEWERKEN AAN ONZE PROJECTEN?
Whatsapp of bel 06-30249186 
Stuur een mail met je cv en motivatie naar personeel@klimax.nl

WhatsApp Whatsapp met ons!