Alle Vacatures < BIM – Revit Modelleur 

BIM – Revit Modelleur

VACATURE DETAILS

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  ‘s-Hertogenbosch


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

OMSCHRIJVING FUNCTIE

Als Modelleur vorm je de ontwerpgedachte binnen de gebouwdimensies en controleer je of dit past en werkt. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de complete uitwerking van alle projecten op het gebied van HVAC en vernieuwende duurzame installaties.
Je ontwerpt, modelleert en berekent alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Dit zijn installaties voor o.a. luchtbehandeling, cv-installaties en sanitair. Plattegronden, details, doorsneden en opstellingstekeningen dien je te kunnen genereren uit je 3D-model en te bematen op het niveau van werktekeningen. Incidenteel wordt ook nog met AutoCad, in combinatie met Nordined gewerkt. Deze werkzaamheden verricht je in nauwe samenwerking met collega’s, opdrachtgevers, architecten en adviseurs.

Wij installeren bij Klimax graag duurzame installaties. Je werkt namelijk met klimaattechnische installaties zoals: warmtepompen, afgiftesystemen, ventilatie-units, luchtbehandelingskasten en airco units.

JOUW PROFIEL
 Opleiding afgerond richting bouwkunde

OF de benodigde kennis door middel van ervaring en/of cursussen!

 Goede communicatieve vaardigheden en klantvriendelijk

Positief ingesteld en gaat veel verantwoordelijkheid niet uit de weg

PRE:  Ervaring met Revit en Autocad

 Open voor een continu leerproces

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTENGoed salaris dat past bij jouw wensen en ervaringVaste aanstelling25 Vakantie dagen en 13 atv dagenVeel verantwoordelijkheid en vrijheidKansen om binnen het bedrijf door te groeien

OVER KLIMAX
Sinds 1977 is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Er is een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

LAAT DIE UITDAGING MAAR KOMEN!
Voornaam en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Upload hier je CV


Waarom zou je bij Klimax willen werken?

Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met onze Privacyverklaring

WhatsApp Whatsapp met ons!