Alle Vacatures > Werkvoorbereider-Calculator HVAC

Werkvoorbereider-Calculator HVAC

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  Landelijk (Standplaats: ‘s-Hertogenbosch)

 

Solliciteren op deze vacature?

Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’ en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Een CV is niet vereist!


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

Klimax groeit en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider- Calculator HVAC met een hart voor duurzaamheid. Wil je graag werken binnen een hecht familiebedrijf en jouw technisch talent inzetten voor duurzame energieoplossingen? Lees dan snel verder en solliciteer onderaan de pagina!

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider-Calculator bij Klimax ben je gericht op HVAC en duurzame installaties.

Je bent de spil tussen Klimax en alle betrokken partijen en begeleid het gehele proces van aanvraag tot en met de planning en de uitvoering. In deze zelfstandige functie ben je operationeel en financieel verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding bij onze klanten. Je zorgt ervoor dat iedereen op een efficiënte wijze zijn werkzaamheden kan uitvoeren, je adviseert klanten, stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor, bestelt materialen en zorgt in samenwerking met de monteurs voor een soepel verloop van alle projecten.

Bij technische en logistieke problemen krijg je de vrijheid om met al je technische kennis en creativiteit ervoor te zorgen dat het probleem wordt opgelost. Je zult tevens als technisch klankbord fungeren voor monteurs wanneer zij in het veld tegen problemen aanlopen.

De diensten van deze afdeling bestaan hoofdzakelijk uit renovatie-, uitbreiding- en aanleg van nieuwe installaties voor grote en kleine projecten in de woning- en utiliteitsbouw en industrie.

Je werkt samen met een klein en gezellig team waarin je initiatief mag tonen en we klaar staan om elkaar te helpen. Er is ruimte om jouw functie breder te maken of om door te groeien binnen het bedrijf.

Wat zoeken wij in jou?

 • Je bent geïnteresseerd in duurzame energieoplossingen om de aarde schoner te maken voor de volgende generatie
 • Je hebt een technische opleiding afgerond in de richting van werktuigbouwkunde, installatietechniek of energietechniek
 • Je bent kennis van, interesse in en gevoel voor calculeren en begroten
 • Je bent kordaat, denk in oplossingen en kan coördineren/plannen
 • Je bent positief en flexibel. Daarnaast ben je prettig in omgang en kun je je mannetje staan tijdens bouwvergaderingen.
 • Je bent in staat om monteurs aan te sturen en overzicht te bewaren in een drukke werkomgeving
 • Je bent nooit klaar met leren en staat open om je kennis en jezelf te ontwikkelen

Waarom kies jij voor Klimax?

 • Je wilt graag werken bij en leren van een dynamisch familiebedrijf met ruim 43 jaar ervaring in de installatietechniek
 • Je vindt het leuk om bij te dragen aan veel verschillende projecten
 • We bieden jou een vaste aanstelling met een goed salaris dat pas bij jouw wensen en ervaring. Daarnaast krijg je ook 25 vakantie dagen en 13 atv dagen
 • Je komt terecht in een gezellig en hecht team. De sfeer is informeel en wordt gekenmerkt door onze Brabantse gezelligheid

Over Klimax

Al ruim 43 jaar adviseert Klimax particulieren en zakelijke opdrachtgevers bij installatie vraagstukken en verduurzaming. Wij zetten onze vakbekwame medewerkers in voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van klimaattechnische installaties. Geen enkel gebouw is hetzelfde en dat geldt ook voor de wensen en eisen van een opdrachtgever.

Wij zijn ‘Slim met energie’. Ons doel is om particulieren en bedrijven te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en om samen de aarde schoner te maken voor de volgende generatie.

Heb jij de motivatie om samen met ons aan een mooie toekomst te bouwen? Reageer dan op deze vacature, want wij drinken graag een kop koffie met jou om de mogelijkheden te bespreken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WIL JIJ MEEWERKEN AAN ONZE PROJECTEN?
Bel naar 073-3032204 of
stuur een mail met je cv en motivatie naar personeel@klimax.nl