Alle Vacatures > HVAC Engineer

HVAC Engineer

 32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  Landelijk (Standplaats: ‘s-Hertogenbosch

  

Solliciteren op deze vacature?

Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’ en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Een CV is niet vereist!


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

Klimax groeit en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste HVAC Engineer met een hart voor duurzaamheid. Wil je graag werken binnen een hecht familiebedrijf en jouw technisch talent inzetten voor duurzame energieoplossingen? Lees dan snel verder en solliciteer onderaan de pagina!

Wat ga je doen?

Als HVAC Engineer bij Klimax ben je gericht op HVAC en duurzame installaties.

Je ontwerpt en berekent installaties voor projecten waar duurzame energieoplossingen worden geïntegreerd. Zo werk je aan grote en kleine projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie.

Wij installeren klimaattechnische installaties, zoals warmtepompen, afgiftesystemen, ventilatie-units, luchtbehandelingskasten en airconditioningsystemen. Jij analyseert het HVAC-systeemontwerp en overlegt samen met de projectmanager en klant om de ontwerpparameters te creëren en/of te wijzigen. Om uiteindelijk oplossingen te creëren die de prestaties optimaliseren en de efficiëntie van de werking verhogen. Vanuit het definitief ontwerp maak je ontwerptekeningen en -berekeningen conform de projectvereisten. Daarnaast ben je samen met de projectleider ook verantwoordelijk voor een kostencalculatie voor het technische deel.

Je werkt samen met een klein en gezellig team waarin je initiatief mag tonen en we klaar staan om elkaar te helpen. Er is ruimte om jouw functie breder te maken of om door te groeien binnen het bedrijf.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je bent geïnteresseerd in duurzame energieoplossingen om de aarde schoner te maken voor de volgende generatie
  • Je hebt een technische opleiding afgerond in de richting van werktuigbouwkunde, installatietechniek of energietechniek
  • Je hebt ruime ervaring met Revit en BIM.
  • Je bent een ervaren Engineer HVAC of staat te springen om dit te leren
  • Je bent positief en flexibel. Daarnaast kun je goed communiceren met klanten en collega’s
  • Je bent nooit klaar met leren en staat open om je kennis en jezelf te ontwikkelen

Waarom kies jij voor Klimax?

  • Je wilt graag werken bij en leren van een dynamisch familiebedrijf met ruim 43 jaar ervaring in de installatietechniek
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je functie
  • We bieden jou een vaste aanstelling met een goed salaris dat pas bij jouw wensen en ervaring. Daarnaast krijg je ook 25 vakantie dagen en 13 atv dagen
  • Je komt terecht in een gezellig en hecht team. De sfeer is informeel en wordt gekenmerkt door onze Brabantse gezelligheid

Over Klimax

Al ruim 43 jaar adviseert Klimax particulieren en zakelijke opdrachtgevers bij installatie vraagstukken en verduurzaming. Wij zetten onze vakbekwame medewerkers in voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van klimaattechnische installaties. Geen enkel gebouw is hetzelfde en dat geldt ook voor de wensen en eisen van een opdrachtgever.

Wij zijn ‘Slim met energie’. Ons doel is om particulieren en bedrijven te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en om samen de aarde schoner te maken voor de volgende generatie.

Heb jij de motivatie om samen met ons aan een mooie toekomst te bouwen? Reageer dan op deze vacature, want wij drinken graag een kop koffie met jou om de mogelijkheden te bespreken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WIL JIJ MEEWERKEN AAN ONZE PROJECTEN?
Bel naar 073-3032204 of
stuur een mail met je cv en motivatie naar personeel@klimax.nl