, Tips: Hoe krijg ik verkoeling op kantoor

Tips: Hoe krijg ik verkoeling op kantoor

Het wordt heerlijk weer deze zomer, maar hoe overleef je op kantoor deze hitte? Met de volgende tips kun je een werkdag optimaal benutten!

1. Water, water, water Water drinken is eigenlijk de meest belangrijke tip. Het klinkt vanzelfsprekend, maar gekoeld water zorgt voor directe afkoeling en voor een optimale werking van het brein.

2. Tropenrooster Als het mogelijk is, kan een tropenrooster de productiviteit positief beïnvloeden, In de ochtend is het kantoor namelijk een stuk koeler dan in de middag. Een extra voordeel is dat je ook eerder van het weer kan genieten en wat vitamine D kan meepikken 😉

3. Apparaten Elektrische apparaten zorgen voor veel warmte. Als het mogelijk is om een aantal apparaten uit te zetten, doe dat dan zeker! Zonlicht zorgt vaak voor genoeg licht op een kamer. Een tip is dan ook om het licht op kantoor uit te laten.

4. Airconditioning Een ventilator kan als snelle oplossing dienen, maar wij adviseren een goede airconditioner. Die zorgt namelijk voor koele én gezonde lucht. Medewerkers kunnen zich zo volledig storten op het werk.

Wij helpen graag bij een installatie! Bekijk hier de systemen die wij installeren.