Een verassing van Thuisbaas

Thuisbaas, Dankbaar en blij verrast door Thuisbaas

Deze week mochten wij bij Klimax niet alleen van onze jarige administratiemedewerker Birgit taart ontvangen, maar ook van Thuisbaas. Wij verrichten al een tijdje werk voor Thuisbaas en dat doen wij met trots. Zij delen namelijk onze doelen en missie. Hun missie luidt als volgt:

Het is onze missie om de overgang naar 100% duurzame energie te versnellen. We willen daarom alle bestaande huizen energieneutraal maken. Zo gaan we over op 100% zonne-energie en 0% aardgas.

In hun werkwijze staat het ontzorgen van bewoners centraal. Wij van Klimax helpen daarbij om uw huis daarom energieneutraal van A tot Z te maken.

Zij geloven in het gelijk goed doen. Dat is niet alleen beter voor het klimaat, maar ook financieel voordeliger voor u. Daarom kiezen zij voor energieneutraal in één keer en niet voor deeloplossingen of een stapsgewijze aanpak. Hierdoor wekt u meteen alle energie die u thuis gebruikt zelf duurzaam op, op uw eigen dak of perceel. U bent direct zelfvoorzienend en onafhankelijk, uw huis is meer waard en wordt sneller verkocht.

Wij trots dat wij de taken voor energieneutraal huis voor hun mogen uitvoeren.

Bent u benieuwd hoe een aardgasvrije woning bevalt en wat er allemaal mogelijk is? Bekijk hieronder de ervaringen van verschillende bewoners en neem dan hier een kijkje in hun huis!

Wil je meer weten over Thuisbaas? Neem een kijkje op hun site!