Onze projecten < Luzac college

Luzac college 's-Hertogenbosch

Den Bosch 13 September 2016: Luzac vestiging Den Bosch © Sebastiaan Rozendaal

Projectdetails
Naam: Luzac college
Plaats: s-Hertogenbosch
Soort project: Renovatie
Start: Begin zomer 2019
Oplevering: Eind zomer 2019
Doel: Verbeteren werkklimaat
Systemen: 

– VRVsysteem

– Airconditioningsysteem

Over dit project

Het Luzac college was voor ons een bijzonder VRV project. Luzac is een particuliere school waarbij de studenten een persoonlijke aanpak krijgen die ze nodig hebben. Wij wilden de studenten en leraren het hoogst mogelijke comfort bieden door middel van een VRV systeem. 

Dat is gelukt doordat we door verschillende systemen een gewenst leer- en werkklimaat kunnen bieden. Deze systemen zijn in iedere kamer/lokaal zelf te beheren. Het gewenste klimaat kan niet alleen bereikt worden door te koelen, maar ook door te verwarmen. Hierdoor hoeft de school minder vaak de verwarming aan te zetten. Dit zorgt voor een lagere rekening voor de school en minder CO2 uitstoot! Twee vliegen in één klap.

Deze school is daarnaast ook helemaal gerenoveerd. Door het plaatsen van nieuw sanitair en interieur. Waardoor de particuliere school weer echt klasse uitstraalt.

Wat vindt het Luzac?

"Zomer 2019 heeft er een grootscheepse interne verbouwing plaatsgevonden in ons schoolgebouw aan de Aartshertogenlaan te 's-Hertogenbosch. Dit vergde een complexe planning met zes verschillende ondernemingen op vier verdiepingen, korte lijntjes, goede communicatie. Klimax heeft hierin de warm-koel installatie voor de rekening genomen. Het overleg was duidelijk, gestructureerd, open en hartelijk, met een professionele insteek. Het gehele project en traject is op deze professionele wijze uitgevoerd. Alle deadlines zijn behaald, alle techniek netjes geplaatst, gecontroleerd en getest.

Klimax is een betrouwbare bouwpartner gebleken die ik van ganser harte bij allen aan kan bevelen. Verhouding prijs-kwaliteit is meer dan op orde, prettig en bekwaam personeel, kortom TOP."

, Luzac college
Dagmar Opheij
Rector Luzac 's-Hertogenbosch

Portfolio

, Luzac college
, Luzac college
, Luzac college
, Luzac college
, Luzac college
, Luzac college
, Luzac college
, Luzac college
, Luzac college
, Luzac college
, Luzac college
, Luzac college