Maatwerk voor de zakelijke markt

U kunt bij ons terecht voor werktuigbouwkundige installaties in de industrie, renovatie, woning-  en utiliteitsbouw.

Wij adviseren u graag over het verbeteren van het binnenklimaat en het verduurzamen van uw pand. Wij gaan graag met u in gesprek om voor u een oplossing op maat te realiseren. Wij kunnen het hele proces van uw nieuwe installatie verzorgen.

Onze disciplines

Utiliteit en Industrie

Wij verzorgen diverse installaties binnen de industrie. Van koel-, lucht- , verwarmingssystemen en sanitaire installaties tot en met complete leiding-netwerken voor uw productieproces.

Woningbouw en renovatie

Wij verzorgen diverse nieuwbouw en renovatieprojecten in de sector woningbouw. Van woningbouw in de vrije sector tot aan grote  complexen.

Service en Onderhoud

Wij kunnen uw bedrijf helpen met service en onderhoud van alle installaties. Zakelijk onderhoud is bij Klimax altijd maatwerk. Onze adviseurs komen bij u langs en kunnen in overleg met u kijken wat u nodig heeft. 

Contact

Heeft u vragen over onze zakelijke dienstverlening of bent u benieuwd naar wat Klimax voor u kan betekenen? Zou u met ons willen sparren over de mogelijkheden met betrekking tot uw renovatie, nieuwbouw project of wilt u graag een duurzame installatie in uw bedrijfspand?

Bel 073-6124742 of mail info@klimax.nl om in contact te komen met één van onze medewerkers voor het maken van een afspraak, het melden van een storing of voor overige vragen.

Wij staan direct voor u klaar!  U contact ook vrijblijvend ons contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactformulier

WhatsApp Whatsapp met ons!