fbpx

Werkvoorbereider HVAC

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en voortgang van alle projecten. Deze projecten zijn gericht op verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek. Ook werk je bij Klimax aan vernieuwende duurzame installaties. Wij zijn als bedrijf vooruitstrevend in ons denken over nieuwe technieken en bedrijfsprocessen. Daardoor zijn wij een erg dynamisch bedrijf.

Jouw toekomstige taken:

  • Planning en afstemming van de projecten
  • Aanvragen en vergelijking prijzen/offertes onderaannemers en leveranciers;
  • Inkoop van diensten, onderaannemers en materialen;
  • Werkvoorbereiding, controle en bestellen/afroepen van de verschillende vakgebieden;
  • Aansturen van de uitvoerders, monteurs en onderaannemers op zijn projecten;
  • Bewaken, rapporteren en berekenen;
  • Het voeren van bouw- en werkvergaderingen;
  • Rapporteren en bewaken van de voortgang.

Dit zoeken wij in werkvoorbereider:

Je hebt de opleiding Monteur installatietechniek niveau 3. Ook bezit je het diploma Werkvoorbereider werktuigkundige installaties niveau 3/4. Wij staan ook open voor iemand met de benodigde kennis door middel van waardevolle werkervaring.

Jij bent positief ingesteld en je houdt van verantwoordelijkheid. Daarnaast is communiceren en overleggen is voor jou geen probleem. Je hebt daarnaast de benodigde kennis en je staat open voor een continu leerproces.

  • Ervaring met Autocad/Revit is een pré

Over Klimax:

Klimax is al sinds 1977 een bekend bedrijf in de installatiebranche uit Den Bosch. Onze medewerkers ontwikkelen, ontwerpen en installeren projecten. Dit zijn projecten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en dat geldt ook voor de wensen van een opdrachtgever. Dit betekent dat een opdracht ook steeds weer verschillend is. Het is daarom van belang dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er een fijne communicatie binnen het bedrijf. Dit komt door de platte en informele organisatie.

Heb je zin in een gesprek over het nieuwe installeren en sta je open voor een nieuwe kijk op werken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Contact

Heb je interesse in deze functie? neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6124742 of stuur je motivatie en CV via e-mail naar personeel@klimax.nl.

Is dit niet jouw ideale functie, maar wil je wel graag bij Klimax Installatiebedrijven werken? Bekijk onze andere vacatures hier.

WhatsApp Whatsapp met ons!