Alle Vacatures > Warmtepomp- en koelmonteur

Warmtepomp- en koelmonteur

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  Landelijk (Standplaats: ‘s-Hertogenbosch)

 


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

OMSCHRIJVING

Werk jij graag met je handen aan de nieuwste technieken? Bij Klimax installeer je de installaties van de toekomst: warmtepomp en koelinstallaties. Verwarmen met gas vinden wij verleden tijd! Jij biedt klanten een installatie waarmee ze zelfvoorzienend zijn en klaar zijn voor de toekomst. Samen met jouw gezellige collega’s zorg je voor top kwaliteit!

Je werkt voor particulieren en bedrijven in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Daarnaast houd jij je bezig met renovatieprojecten.  Jouw werkdag ziet er dus iedere dag anders uit!

JOUW PROFIEL

■ Opleiding in de techniek of affiniteit met de installatietechniek

■ PRE:  Ervaring als warmtepomp/koel monteur en STEK F-gassen diploma

■ Goede communicatieve vaardigheden en klantvriendelijk

 Positief ingesteld en flexibel

 PRE: Rijbewijs B en VCA VOL certificaat

 Open voor een continu leerproces

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTENGoed salaris dat past bij jouw wensen en ervaringVaste aanstelling25 Vakantie dagen en 13 atv dagenVeel verantwoordelijkheid en vrijheidKansen om binnen het bedrijf door te groeien

OVER KLIMAX 

Sinds 1977 is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Er is een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

LAAT DIE UITDAGING MAAR KOMEN!
Voornaam en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Upload hier je CV


Waarom zou je bij Klimax willen werken?

Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met onze Privacyverklaring

WhatsApp Whatsapp met ons!