Is uw woning klaar voor een warmtepomp?

Doe de warmtepomp check en ontvang vrijblijvend een eerste advies!

Duurzaam wonen in Den Bosch of omgeving met een warmtepomp

De Nederlandse overheid heeft besloten dat alle huishoudens stap voor stap van het gas af gaan. Een hele verandering, maar dit doen we om de uitstoot van CO2 te beperken. Door gebruik te maken van duurzame warmte kunnen we een gezondere aarde doorgeven aan de volgende generatie.

Om u te stimuleren om van het gas af te gaan, wordt gas geleidelijk aan duurder gemaakt. Er komt namelijk ook steeds minder gas in ons eigen land. Het is dus nodig om over te gaan op een alternatief zonder gas. Een volledige warmtepomp werkt niet op gas, maar op elektriciteit. Hierdoor kunt u comfortabel wonen en duurzaam uw huis in Den Bosch of omgeving verwarmen zonder het gebruik van gas.

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een elektrische vervanging voor uw cv-ketel. Eigenlijk is een warmtepomp een soort omgekeerde koelkast die uw huis verwarmt met een lage temperatuur. Een warmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht, bodem of grondwater en gebruikt die warmte voor verwarming en warm water.

Met een warmtepomp kunt u op een duurzame manier uw huis verwarmen en gebruikmaken van warm water. Een warmtepomp is interessant voor iedereen die zelfvoorzienend wil zijn, het energielabel van de woning wil verhogen en een schonere aarde wil geven aan de volgende generatie.

Warmtepompcheck:
is uw huis geschikt?

Doe de 2-minuten check en u krijgt van ons direct een vrijblijvende offerte. In één oogopslag zijn uw mogelijkheden en kosten inzichtelijk.

Welke soorten warmtepompen zijn er?


Lucht/water warmtepomp

Lucht/water warmtepomp
Een lucht/water warmtepomp kan op een energiezuinige manier uw woning verwarmen, koelen en warm water produceren.
Lucht/lucht warmtepomp

Lucht/lucht warmtepomp
Een lucht/lucht warmtepomp gebruikt hernieuwbare energie van de buitenlucht om uw woning op een efficiënte manier te verwarmen en te koelen.
Hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp​
Combineer hernieuwbare en traditionele energiebronnen op een efficiënte manier met deze hybride warmtepomp voor verwarming, koeling en sanitair warm water.

Voordelen warmtepompen

, Warmtepomp
, Warmtepomp
, Warmtepomp

Besparen op gas- en energiekosten

Wanneer u de overstap maakt naar verwarmen zonder gas, door middel van een warmtepomp, gaat uw gas- en energierekening veranderen. 

U heeft (vrijwel) geen kosten meer voor het gebruik van gas, maar wanneer u geen zonnepanelen heeft, zal uw energierekening mogelijk wel iets gaan stijgen. Die stijging is geheel afhankelijk van uw verbruik en de isolatie van uw woning. Is uw huis optimaal geïsoleerd? Dan zal de stijging op uw energierekening nauwelijks voelbaar zijn. Een warmtepomp verbruikt namelijk helemaal niet veel energie en heeft een lange levensduur.

In bijna alle gevallen zal dit een extra besparing op uw energierekening opleveren, zeker wanneer er ook zonnepanelen op het dak liggen die voor een deel van de elektriciteitsbehoefte zorgen. 

Daikin Online controller

Altijd alles onder controle, waar u ook bent.

 

Onze geïnstalleerde warmtepompen zijn gemakkelijk te regelen met smartphone of tablet. Download de Daikin Online Controller app voor onze verwarmingssystemen, verbind uw systeem met wifi en regel uw binnenklimaat waar u ook bent, vanaf uw tablet of smartphone.

 

Klimax Installatiebedrijven – Den Bosch

Als duurzaam installatiebedrijf in Den Bosch richten wij ons actief op de duurzame ontwikkeling binnen ons vakgebied. Wij zijn een allround installatiebedrijf en willen helpen bij het verduurzamen van huizen en bedrijven door middel van warmtepompen, zonnepanelen en meer.

Wij kiezen voor systemen die efficiënt energie- en waterverbruik bevorderen en duurzame energie toepassen. Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken. Hiermee creëren wij een win-win situatie: minder energie- en waterkosten voor onze klant en beter voor het milieu.

Contactformulier

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


 

Is uw woning klaar voor een warmtepomp?

Doe de check en ontvang vrijblijvend een eerste advies!