fbpx

Verhaal van Nicole

Verhaal van Nicole

“Mijn naam is Nicole Sluijter en in december 2018 ben ik begonnen bij Klimax als marketeer en recruiter. Ik vond het ontzettend spannend want ik kwam net van school af en ik had naast mijn stages geen ervaring. In tegenstelling tot andere bedrijven die liever marketeers met een aantal jaar ervaring in dienst nemen, hadden ze bij Klimax toch vertrouwen in mij. Voor Klimax maakt het niet uit of je jong of oud bent, als je maar laat zien dat je het wilt en dat je het kan.” 

“Kimax is nog niet groot, maar klaar om te groeien. Ik wil daar heel graag bij helpen.”

 

Hoe ziet jouw dag bij Klimax eruit?
“Mijn dag begint met koffie. De koffie is zó goed en daar moet voor mij de dag mee begonnen worden. Vervolgens check ik mijn mail en werk ik die bij. Ik maak graag een planning voor mezelf omdat mijn activiteiten erg breed zijn. Zo weet ik precies wat ik die dag moet doen en wat voor content ik moet creëren. Ik overleg veel, maar krijg daarnaast ook veel verantwoordelijkheid en mag dingen zelf ontdekken. Ik ben bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de website, de social media kanalen en ook ben ook dagelijks bezig met de activiteiten rondom het recruiten van nieuwe medewerkers.”

Wat maakt jouw baan leuk?
“Wat mijn baan leuk maakt, is dat ik echt wat kan betekenen voor het bedrijf. Klimax is nog niet groot, maar klaar om te groeien. Ik wil daar heel graag bij helpen. Door mijn marketing- en wervingsactiviteiten probeer ik Klimax aantrekkelijker te maken voor zowel klanten als potentiele werknemers. Ook vind ik de afwisseling in taken ontzettend leuk. Iedere dag ben ik weer met iets anders bezig. Mijn collega’s zijn ook ontzettend leuk en betrokken bij mijn activiteiten. Dit geldt zowel voor de medewerkers op kantoor als voor de monteurs. Ze geven me graag nieuwe ideeën over content of over hoe ik nieuwe werknemers kan bereiken. De communicatie en betrokkenheid is erg fijn doordat iedereen elkaar kent door de korte lijnen binnen het bedrijf.”

Nicole Sluijter, medewerker Online marketing en recruitment

Wil je Nicole een vraag stellen? Bel/Whatsapp: 0630249186 of stuur een e-mail naar nicolesluijter@klimax.nl

Of wil je net als Nicole bij Klimax werken?  Bekijk onze vacatures! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *