Alle Vacatures > Servicemonteur HVAC

Servicemonteur HVAC

32-40 uur

  Op basis van ervaring/opleiding   

  Landelijk (Standplaats: ‘s-Hertogenbosch)

 

Solliciteren op deze vacature?

Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’ en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Een CV is niet vereist!


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

Klimax groeit en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste servicemonteur HVAC met een hart voor duurzaamheid. Wil je graag werken binnen een hecht familiebedrijf en jouw technisch talent inzetten voor duurzame energieoplossingen? Lees dan snel verder en solliciteer onderaan de pagina!

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur HVAC ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van onze duurzame installaties bij zakelijke en particuliere klanten. Wanneer er een storing of defect optreedt, kom jij in actie om het op te lossen. ’s Ochtends ga jij op pad, zelfstandig of samen met een van je 25 collega’s. Met jouw eigen bus vol modern gereedschap, materialen, werktelefoon en tablet kun jij de juiste diagnose stellen en het probleem verhelpen.

Je verzorgt ook het preventief onderhoud van onze geïnstalleerde installaties. Door het uitvoeren van dit onderhoud probeer je storingen bij de installaties te voorkomen en zorg je dat de installaties een langere levensduur hebben.

Wij installeren klimaattechnische installaties, zoals warmtepompen, afgiftesystemen, ventilatie-units, luchtbehandelingskasten en airconditioningsystemen. Iedere dag is anders dankzij jouw gevarieerde functie. Als servicemonteur HVAC ben je het gezicht van ons bedrijf en zorg je met jouw technisch talent voor een vakkundige oplossing.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je bent geïnteresseerd in duurzame energieoplossingen om de aarde schoner te maken voor de volgende generatie
  • Je hebt een technische opleiding niveau 4 afgerond in de richting van werktuigbouwkunde, installatietechniek of energietechniek
  • Je hebt een positief en flexibel karakter en je kunt goed communiceren met klanten en collega’s
  • Je bent nooit klaar met leren en staat open om je kennis en jezelf te ontwikkelen

Waarom kies jij voor Klimax?

  • Je wilt graag werken bij en leren van een dynamisch familiebedrijf met ruim 43 jaar ervaring in de installatietechniek
  • Je vindt het leuk om bij te dragen aan veel verschillende projecten
  • We bieden jou een vaste aanstelling met een goed salaris dat pas bij jouw wensen en ervaring. Daarnaast krijg je ook 25 vakantie dagen en 13 atv dagen
  • Je komt terecht in een gezellig en hecht team. De sfeer is informeel en wordt gekenmerkt door onze Brabantse gezelligheid

Over Klimax

Al ruim 43 jaar adviseert Klimax particulieren en zakelijke opdrachtgevers bij installatie vraagstukken en verduurzaming. Wij zetten onze vakbekwame medewerkers in voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van klimaattechnische installaties. Geen enkel gebouw is hetzelfde en dat geldt ook voor de wensen en eisen van een opdrachtgever.

Wij zijn ‘Slim met energie’. Ons doel is om particulieren en bedrijven te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en om samen de aarde schoner te maken voor de volgende generatie.

Heb jij de motivatie om samen met ons aan een mooie toekomst te bouwen? Reageer dan op deze vacature, want wij drinken graag een kop koffie met jou om de mogelijkheden te bespreken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

WIL JIJ MEEWERKEN AAN ONZE PROJECTEN?
Bel naar 073-3032204 of
stuur een mail met je cv en motivatie naar personeel@klimax.nl