fbpx

Technisch Adviseur Installatietechniek

Als technisch adviseur ben je verantwoordelijk voor de technische advisering bij zowel nieuwe als bestaande relaties op het gebied van HVAC en vernieuwende duurzame installaties.

Je adviseert de klant, neemt hun behoefte op en werkt vervolgens het installatieconcept uit. Ook benader je prospects en ontwikkel je nieuwe concepten.

Dit zoeken wij in een Technisch adviseur

Je hebt een HBO afgeronde studie richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkundige of Installatietechniek. Daarnaast heb je aanvullende relevante opleidingen gevolgd zoals HVAC installaties. Je bent bekend met de relevante wet-en regelgeving omtrent het ontwerpen en uitvoeren van W&E installaties.

Ook ben je open minded, positief ingesteld en houd je van verantwoordelijkheid. Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, de benodigde kennis en sta je open voor een continu leerproces.

Over Klimax

Al 42 jaar is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

Heb je zin in een inspirerend gesprek over het nieuwe installeren en sta je open voor een nieuwe kijk op werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Contact 
Heb je interesse in deze functie? neem contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6124742 of stuur je motivatie en CV via e-mail naar personeel@klimax.nl.

Is dit niet jouw ideale functie, maar wil je wel graag bij Klimax Installatiebedrijven werken? Bekijk onze andere vacatures hier.