Alle Vacatures > Servicemonteur HVAC

Servicemonteur HVAC

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  Landelijk (Standplaats: ‘s-Hertogenbosch)

 

Solliciteren op deze vacature?

Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’ en stuur je motivatiebrief en CV naar ons op.


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

Wat ga je doen?
Bij Klimax word je een servicemonteur gericht op klimaattechnische installaties. Als servicemonteur ben je het gezicht van ons bedrijf. Je hebt als hoofdtaak: de problemen/storingen oplossen van de installaties van onze klanten. Wij installeren bij Klimax graag duurzame installaties, zoals: warmtepompen, afgiftesystemen, ventilatie-units, luchtbehandelingskasten en airco units.

Je verzorgt ook het onderhoud van onze geïnstalleerde installaties bij klanten met een onderhoudscontract. Door het uitvoeren van dit onderhoud probeer je storingen bij de installaties te voorkomen en zorg je dat de installaties een langere levensduur hebben;

Wanneer klanten aangeven dat zij een storing of defecte installatie hebben, kom jij in actie! Jij stelt de diagnose en verhelpt de storing zelfstandig of je werkt samen met een collega.

Wat mag je van ons verwachten?Goed salaris dat past bij jouw wensen en ervaringVaste aanstelling25 Vakantie dagen en 13 atv dagenVeel verantwoordelijkheid en vrijheidKansen om binnen het bedrijf door te groeien

Wie zoeken we?

Je hebt een opleiding werktuigkundige installaties niveau 3/4 afgerond en/of je bezit de benodigde kennis en ervaring. Communiceren met de klant en samenwerken met je collega’s gaat jou goed af. Ook houd je van zelfstandigheid en kun je prima in je eentje een klus aan. 

Door jouw positieve en flexibele karakter is alles mogelijk, want jij denkt in oplossingen en niet in problemen! Je bent in het bezit van een Rijbewijs B en VCA-diploma of je bent bereid om deze te halen.  Ook vind je het niet erg om af en toe een cursus te volgen om je kennis en jezelf te ontwikkelen.

Wie zijn wij? 
Sinds 1977 helpen wij bij Klimax particulieren en zakelijke opdrachtgevers bij hun installatie vraagstukken. Wij zetten onze vakbekwame medewerkers in voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van klimaattechnische installaties. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever.

Wij zijn ‘Slim met energie’. Ons doel is om particulieren en bedrijven te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en om samen de aarde schoner te maken voor de volgende generatie.

Het Klimax team
Je komt terecht in een echt familiebedrijf waarbij iedereen elkaar kent. Wij vormen samen met onze medewerkers een gezellig en hecht team. Wij mogen van geluk spreken door onze medewerkers met hart voor de zaak. Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze medewerkers. Sommige medewerkers werken zelfs al 30 jaar(!) bij Klimax. Binnen Klimax heerst er een informele sfeer door de de platte organisatie en onze Brabantse gezelligheid. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden.

 

Heb jij de motivatie om samen met ons aan een mooie toekomst te bouwen? Reageer dan op deze vacature, want wij drinken graag een kop koffie met jou om de mogelijkheden te bespreken!

Contactformulier

Wil je reageren op deze functie via het contactformulier? Vul deze dan zo volledig mogelijk in en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons terug!


WIL JIJ MEEWERKEN AAN ONZE PROJECTEN?
Whatsapp of bel 06-30249186 
Stuur een mail met je cv en motivatie naar personeel@klimax.nl

WhatsApp Whatsapp met ons!