fbpx

Servicemonteur HVAC

Als servicemonteur hvac ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent bezig met het onderhoud en service aan installaties van verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek (HVAC) en vernieuwende duurzame installaties. Tijdens jouw werkdag help je zowel bestaande als nieuwe relaties

Dit zoeken wij in Servicemonteur HVAC

De opleiding Monteur installatietechniek niveau 3 heb je gevolgd en de opleiding Servicemonteur installatietechniek niveau 3/4 gevolgd en/of je bezit de benodigde kennis en waardevolle ervaring.

Je bent open minded, positief ingesteld en houdt van verantwoordelijkheid. Je bezit de benodigde kennis, maar je staat ook open voor een continu leerproces. Daarnaast heb je een service gerichte instelling en kan je inleven in de situatie van de klant en je collega’s. Je bezit minimaal drie jaar ervaring in een soort gelijke functie.

Over Klimax

Al 42 jaar is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

Heb je zin in een inspirerend gesprek over het nieuwe installeren en sta je open voor een nieuwe kijk op werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Contact

Heb je interesse in deze functie? neem contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6124742 of stuur je motivatie en CV via e-mail naar personeel@klimax.nl.

Is servicemonteur HVAC niet jouw ideale functie, maar wil je wel graag bij Klimax Installatiebedrijven werken? Bekijk onze andere vacatures hier.

WhatsApp Whatsapp met ons!