Alle Vacatures < Servicemonteur HVAC

Servicemonteur HVAC

VACATURE DETAILS

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

 (standplaats: ‘s-Hertogenbosch) ‘s-Hertogenbosch


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

OMSCHRIJVING FUNCTIE
Bij Klimax word je een servicemonteur gericht op HVAC. Als servicemonteur HVAC ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent bezig met het onderhoud en service aan installaties. Wij installeren bij Klimax graag duurzame installaties. Je werkt namelijk met klimaattechnische installaties zoals: warmtepompen, afgiftesystemen, ventilatie-units, luchtbehandelingskasten en airco units.

DIT GA JE DOEN

■ Je verzorgt het onderhoud van onze geïnstalleerde installaties bij klanten met een onderhoudscontract. Door het uitvoeren van dit onderhoud probeer je storingen bij de installaties te voorkomen en zorg je dat de installaties een langere levensduur hebben;

■ Wanneer klanten aangeven dat zij een storing of defecte installatie hebben, kom jij in actie. Jij stelt de diagnose en verhelpt de storing zelfstandig of je werkt samen met een collega.

JOUW PROFIEL

 Opleiding: Monteur installatietechniek niveau 3 / Servicemonteur installatietechniek niveau 3/4 

OF de benodigde kennis!

 

 Goede communicatieve vaardigheden en klantvriendelijk 

Positief en service gericht ingesteld 

 Rijbewijs B en VCA VOL certificaat

 Open voor een continu leerproces

 

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTENGoed salaris dat past bij jouw wensen en ervaringVaste aanstelling25 Vakantie dagen en 13 atv dagenVeel verantwoordelijkheid en vrijheidKansen om binnen het bedrijf door te groeien

OVER KLIMAX 

Sinds 1977 is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Er is een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

LAAT DIE UITDAGING MAAR KOMEN!
Voornaam en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Upload hier je CV


Waarom zou je bij Klimax willen werken?

Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met onze Privacyverklaring

WhatsApp Whatsapp met ons!