Alle Vacatures > Servicecoördinator

Servicecoördinator

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  ‘s-Hertogenbosch

 

Solliciteren op deze vacature?

Klik dan hieronder op ‘Solliciteren’ en stuur je motivatiebrief en CV naar ons op.


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

Wat ga je doen?

Als Servicecoördinator ben je het aanspreekpunt van de afdeling Service & Onderhoud voor zowel klanten als voor collega’s. De functie servicecoördinator is bij Klimax erg gevarieerd! Jij zorgt er voor dat het team van (service)monteurs optimaal wordt ingezet en dat de klant zo snel mogelijk met service en onderhoud wordt geholpen.

Het werk van een servicecoördinator vraagt om een combinatie van technisch en commercieel inzicht. Jij houdt van regelen en bent niet bang voor een beetje hectiek. Als er onverwacht storingen ontstaan, ben jij in staat om prioriteiten te stellen en dit door te schakelen naar de klant en collega’s.

Jouw houding is altijd proactief en klantgericht. Dat komt goed uit, want als servicecoördinator heb je veel contact met huidige en potentiele klanten. Jij bent het eerste (telefonische) aanspreekpunt bij een storing.  Het is voor jou geen probleem om de klant en servicemonteurs bij eventuele technische vraagstukken te adviseren.

Jij neemt contact op met klanten om onderhouds- of servicewerkzaamheden te plannen. Ook signaleer jij de behoeften van de klant als het gaat om nieuwe onderhoudscontracten of eenmalige servicewerkzaamheden. 

Deze onderhoudscontracten/offertes stel je zorgvuldig op, verstuur je naar de klant en plaats je in het systeem.

Voor het maken van de service- en onderhoudsplanning werk je nauw samen met de afdeling planning van alle nieuwe installaties. Zo kunnen alle planningen op elkaar worden afgestemd en worden de monteurs zo optimaal mogelijk ingezet.

Jij bent gewend om met verschillende systemen te werken en maakt nieuwe systemen snel eigen. Jij helpt bij het optimaliseren van de serviceprocessen en het op afstand monitoren van de diverse systemen.

Wat mag je van ons verwachten?Goed salaris dat past bij jouw wensen en ervaringVaste aanstelling25 Vakantie dagen en 13 atv dagenVeel verantwoordelijkheid en vrijheidKansen om binnen het bedrijf door te groeien

Wie zoeken we?

Je hebt een technische opleiding afgerond of je bezit de benodigde kennis van (installatie)techniek door ervaring en cursussen.

Communiceren met de klant en samenwerken met je collega’s gaat jou goed af.  Door jouw positieve karakter en flexibele houding is alles mogelijk, want jij denkt in oplossingen en niet in problemen! Je gaat je verantwoordelijkheden niet uit te weg en hebt een servicegerichte instelling.

Je hebt ervaring met systemen en maakt een nieuw systeem snel eigen. Je vindt het niet erg om af en toe een cursus te volgen om je kennis en jezelf te ontwikkelen.

Je beheerst de Nederlandse taal goed en kennis van de Engelse taal is een PRÉ 

Wie zijn wij? 
Sinds 1977 helpen wij bij Klimax particulieren en zakelijke opdrachtgevers bij hun installatie vraagstukken. Wij zetten onze vakbekwame medewerkers in voor het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van klimaattechnische installaties. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever.

Wij zijn ‘Slim met energie’. Ons doel is om particulieren en bedrijven te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen en om samen de aarde schoner te maken voor de volgende generatie.

Het Klimax team
Je komt terecht in een echt familiebedrijf waarbij iedereen elkaar kent. Wij vormen samen met onze medewerkers een gezellig en hecht team. Wij mogen van geluk spreken door onze medewerkers met hart voor de zaak. Wij bouwen graag een langdurige relatie op met onze medewerkers. Sommige medewerkers werken zelfs al 30 jaar(!) bij Klimax. Binnen Klimax heerst er een informele sfeer door de de platte organisatie en onze Brabantse gezelligheid


Heb jij de motivatie om samen met ons aan een mooie toekomst te bouwen? Reageer dan op deze vacature, want wij drinken graag een kop koffie met jou om de mogelijkheden te bespreken!

Contactformulier

Wil je reageren op deze functie via het contactformulier? Vul deze dan zo volledig mogelijk in en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons terug!


WIL JIJ MEEWERKEN AAN ONZE PROJECTEN?
Whatsapp of bel 06-30249186 
Stuur een mail met je cv en motivatie naar personeel@klimax.nl

WhatsApp Whatsapp met ons!