Alle Vacatures < Servicecoördinator

Servicecoördinator

VACATURE DETAILS

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  ‘s-Hertogenbosch


Ken je de perfecte persoon voor deze vacature? Deel!

OMSCHRIJVING FUNCTIE

Als Servicecoördinator ben je het aanspreekpunt van de afdeling Service & Onderhoud voor zowel klanten als voor collega’s. De functie servicecoördinator is bij Klimax erg gevarieerd! Jij zorgt er voor dat het team van (service)monteurs optimaal wordt ingezet en dat de klant zo snel mogelijk met service en onderhoud wordt geholpen.

Het werk van een servicecoördinator vraagt om een combinatie van technisch en commercieel inzicht. Jij houdt van regelen en bent niet bang voor een beetje hectiek. Als er onverwacht storingen ontstaan, ben jij in staat om prioriteiten te stellen en dit door te schakelen naar de klant en collega’s.

Jouw houding is altijd proactief en klantgericht. Dat komt goed uit, want als servicecoördinator heb je veel contact met huidige en potentiele klanten. Jij bent het eerste (telefonische) aanspreekpunt bij een storing.  Het is voor jou geen probleem om de klant en servicemonteurs bij eventuele technische vraagstukken te adviseren.

Jij neemt contact op met klanten om onderhouds- of servicewerkzaamheden te plannen. Ook signaleer jij de behoeften van de klant als het gaat om nieuwe onderhoudscontracten of eenmalige servicewerkzaamheden. 

Deze onderhoudscontracten/offertes stel je zorgvuldig op, verstuur je naar de klant en plaats je in het systeem.

Voor het maken van de service- en onderhoudsplanning werk je nauw samen met de afdeling planning van alle nieuwe installaties. Zo kunnen alle planningen op elkaar worden afgestemd en worden de monteurs zo optimaal mogelijk ingezet.

Jij bent gewend om met verschillende systemen te werken en maakt nieuwe systemen snel eigen. Jij helpt bij het optimaliseren van de serviceprocessen en het op afstand monitoren van de diverse systemen.

JOUW PROFIEL
 Je bezit de benodigde kennis van (installatie)techniek door middel van opleiding, ervaring en/of cursussen!

 Goede communicatieve vaardigheden en klantvriendelijk

 Positief ingesteld en gaat veel verantwoordelijkheid niet uit de weg

 Je beheerst de Nederlandse taal goed. Engels is een PRÉ 

 Je kunt goed met systemen overweg

 Open voor een continu leerproces

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTENGoed salaris dat past bij jouw wensen en ervaringVaste aanstelling25 Vakantie dagen en 13 atv dagenVeel verantwoordelijkheid en vrijheidKansen om binnen het bedrijf door te groeien

OVER KLIMAX
Sinds 1977 is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Er is een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

LAAT DIE UITDAGING MAAR KOMEN!
Voornaam en Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Upload hier je CV


Waarom zou je bij Klimax willen werken?

Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met onze Privacyverklaring

WhatsApp Whatsapp met ons!