fbpx

Belang van onderhoud aan uw warmtepomp

Het regelmatig laten onderhouden van een warmtepomp is belangrijk. Onderhoud aan een warmtepomp zorgt voor:

– Een langere levensduur van uw warmtepomp

– Een veilige werking en het voorkomen van storingen

– Een blijvend energiezuinige werking en besparing op stookkosten

Blijvend zorgeloos genieten

Wij bieden u de mogelijkheid om voor een bedrag van €15,- per maand(³) zorgeloos te genieten van uw warmtepomp. Dit bedrag betaalt u gedurende een periode van 8 jaar en hierdoor koopt u het volledige onderhoud af te kopen.

Als u kiest voor een All-in onderhoudscontract bij Klimax wordt uw warmtepomp door ons vakkundig onderhouden en zult u niet voor verrassingen komen te staan.

All-in onderhoud    €15,- p.m.

 

– Eén keer per twee jaar onderhoud en inspectie

– Vervanging van defecte onderdelen (¹)

– Geen voorrijkosten

– Storingen worden zonder extra kosten opgelost (²)

Voorwaarden

(¹) Uitgesloten zijn alle defecten welke een (in)direct gevolg zijn van handelingen door/van een persoon en/of bedrijf welke geen onderdeel vormt/vormen en/of gelieerd zijn van/aan Daikin Nederland en/of Klimax installatiebedrijven.

(²) Uitgesloten zijn alle storingen welke een (in)direct gevolg zijn van handelingen door/van een persoon en/of bedrijf welke geen onderdeel vormt/vormen en/of gelieerd zijn van/aan Daikin Nederland en/of Klimax installatiebedrijven.

(³) De totale kosten voor het afkopen van het onderhoud bedragen € 1440,00. Wij bieden u de mogelijkheid om dit bedrag in 96-maandelijkse termijnen van €15,- te voldoen. Indien u besluit tussentijds uw woning te verkopen dan dient dit bedrag volledig voldaan te zijn. Een andere optie is om het onderhoudscontract over te dragen aan de nieuwe bewoner. In dit geval zullen uw maandelijkse verplichtingen worden overgenomen en bent u ons niets meer verschuldigd.

Direct onderhoud voor uw warmtepomp aanvragen?

Direct verzekerd zijn van een blijvende goede werking van uw warmtepomp? Vul uw gegevens in een wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier

WhatsApp Whatsapp met ons!