Alle Vacatures < Monteur duurzame Installaties

Monteur duurzame Installaties

VACATURE DETAILS

32-40 uur

 Op basis van ervaring/opleiding   

  Landelijk (standplaats: ‘s-Hertogenbosch)

OMSCHRIJVING FUNCTIE

Bij Klimax installeert een monteur duurzame installaties wat anders dan CV-ketels en standaard installaties. Je werkt aan zowel grote als kleine projecten in onder andere de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Daarnaast houd jij je bezig met renovatieprojecten.

Je werkt voor particulieren en bedrijven waardoor iedere dag er weer anders uitziet. Je gaat onder andere aan de slag met het plaatsen van warmtepompen, zonnepanelen en -boilers.

JOUW PROFIEL
VMBO en/of MBO opleiding in de richting installatietechniek

■ PRE:  Ervaring als koel monteur en STEK F-gassen diploma

Op de hoogte van duurzame klimaat- en luchttechnieken

Goede communicatieve vaardigheden en klantvriendelijk

Positief ingesteld en je bezit de benodigde kennis

 Rijbewijs B en VCA VOL certificaat

 Open voor een continue leerproces

 

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTENGoed salaris dat past bij jouw wensen en ervaringVaste aanstelling25 Vakantie dagen en 13 atv dagenVeel verantwoordelijkheid en vrijheidKansen om binnen het bedrijf door te groeien

OVER KLIMAX 

Sinds 1977 is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Er is een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

WhatsApp Whatsapp met ons!