fbpx

Monteur Duurzame Installaties

Een monteur duurzame installaties installeert wat anders dan CV-ketels en standaard installaties, laat je verrassen door onze kijk op de toekomst. Alles wat je maar kunt bedenken bij duurzame technieken worden toegepast. Bij Klimax ga je naar zowel huizen als naar bedrijven en werk je veel samen met collega’s. Je gaat onder andere aan de slag met het plaatsen van warmtepompen, zonnepanelen en -boilers. 

Dit zoeken wij in een Monteur Duurzame Installaties

Je bent op de hoogte van duurzame klimaat- en luchttechnieken.  Je hebt ervaring als (koel)monteur en bent in bezit van STEK F-gassen diploma en een rijbewijs. Ook ben je open minded, positief ingesteld en houd je van verantwoordelijkheid. Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, de benodigde kennis en sta je open voor een continu leerproces.

Over Klimax

Al 42 jaar is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever.

Elke opdracht is verschillend en het is van belang dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

Heb je zin in een inspirerend gesprek over het nieuwe installeren en sta je open voor een nieuwe kijk op werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Contact

Heb je interesse in deze functie? neem contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6124742 of stuur je motivatie en CV via e-mail naar personeel@klimax.nl.

Is dit niet jouw ideale functie, maar wil je wel graag bij Klimax Installatiebedrijven werken? Bekijk onze andere vacatures hier.

WhatsApp Whatsapp met ons!