Luzac college 's-Hertogenbosch

   Projectdetails
   Naam                Luzac college
   Plaats               ‘s-Hertogenbosch
   Soort project  Renovatie
   Start                   Begin zomer 2019
   Oplevering      Eind zomer 2019
   Doel                    Verbeteren werkklimaat
   Systemen         VRV, Airconditioning 

Over dit project

Het Luzac college was voor ons een bijzonder VRV project. Het Luzac is een particuliere school en er wordt veel geld betaald om daar te mogen studeren. Wij wilden die studenten dan ook het hoogst mogelijke comfort bieden door middel van een VRV systeem.

Dat is gelukt doordat we door verschillende systemen een gewenst klimaat kunnen bieden wat in iedere kamer/lokaal zelf te beheren is. Dit gewenste klimaat kan niet alleen bereikt worden door te koelen, maar ook door te verwarmen. Hierdoor hoeft de school minder vaak de verwarming aan te zetten. Dit zorgt voor een lagere rekening voor de school en minder CO2 uitstoot! Twee vliegen in één klap.

Deze school is daarnaast ook helemaal gerenoveerd. Door het plaatsen van nieuw sanitair, interieur en apparaten. Waardoor de particulieren school weer echt klasse uitstraalt.

Wat vindt het Luzac?

"Zomer 2019 heeft er een grootscheepse interne verbouwing plaatsgevonden in ons schoolgebouw aan de Aartshertogenlaan te 's-Hertogenbosch. Dit vergde een complexe planning met zes verschillende ondernemingen op vier verdiepingen, korte lijntjes, goede communicatie. Klimax heeft hierin de warm-koel installatie voor de rekening genomen. Het overleg was duidelijk, gestructureerd, open en hartelijk, met een professionele insteek. Het gehele project en traject is op deze professionele wijze uitgevoerd. Alle deadlines zijn behaald, alle techniek netjes geplaatst, gecontroleerd en getest.

Klimax is een betrouwbare bouwpartner gebleken die ik van ganser harte bij allen aan kan bevelen. Verhouding prijs-kwaliteit is meer dan op orde, prettig en bekwaam personeel, kortom TOP."

Dagmar Opheij
Rector Luzac 's-Hertogenbosch

Portfolio

WhatsApp Whatsapp met ons!