Sponsoring

Als Klimax voelen wij een maatschappelijke betrokkenheid. Mede door sponsoring proberen wij onze maatschappelijke bijdragen te leveren. Wij kiezen onze samenwerkingen zorgvuldig uit. Voor ons is het namelijk belangrijk dat de sponsoring bedraagt aan: de gezondheid van de mens, natuur of het klimaat.

Gezondheid van de mens
Door het sponsoren van diverse sportclubs, bieden wij de jeugd mogelijkheden om zich te ontwikkelen en senioren om zich te ontspannen op sportief vlak. 

BVV
BVV (Bossche Voetbal Vereniging) bestaat al sinds 1906 en is een van de oudste voetbalclubs van Den Bosch. Zij zorgen voor voetbalmogelijkheden voor jong en oud.

Sportclub Den Dungen
De sportclub is het sportieve centrum van Den Dungen. De sportclub maakt sporten voor jong en oud mogelijk. De sporten die worden aangeboden, zijn voetbal en korfbal.

Tennisvereniging Bastion Baselaar
De Bossche Tennisvereniging zorgt voor een optimale mix van gezellige, prestatieve en recreatieve tennis. Zij zorgen voor tennismogelijkheden voor jong en oud.

Vicky Brownhuis
Klimax steunt ook het Vicky Brownhuis, waardoor mensen, die in een moeilijke periode van het leven zijn beland, steun bij elkaar kunnen vinden in hun strijd tegen kanker.


Natuur
Door het sponsoren van diverse organisaties en initiatieven gericht op de natuur proberen wij bedrijven te ondersteunen die werken aan een betere wereld voor mens, dier en milieu.

Kinder- en zorgboerderij De Oosterhoeve 
Klimax probeert deze kinder- en zorgboerderij sponsort de kinder- en zorgboerderij en ondersteunt de boerderij waar nodig met technische installaties.

Vogelvereniging De Goudvink

De volgelvereniging de Goudvink in Vught organiseert vogel esposities en heeft onder meer de prachtige volières van verzorgingshuizen zodat de oudere generatie in Vught kan genieten van de kleuren en zang van de gehuisveste vogels. Klimax helpt graag bij het sponsoren van de vereniging en ondersteunen bij het nodige onderhoud. 


Sponsoring aanvragen
Wij staan open voor nieuwe mogelijkheden om sociaal en/of duurzame organisaties en initiatieven te sponsoren. Wij hopen dat we in samenwerking de overeengekomen doelen kunnen realiseren. Een aanvraag kan worden opgestuurd naar info@klimax.nl. Ook met vragen kun je bij ons terecht via mail of bel ons op 073-6124742.