Werkvoorbereider/Projectleider HVAC en Duurzame installaties

Wij kunnen per direct een Werkvoorbereider/Projectleider HVAC en Duurzame installaties gebruiken.
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en voortgang van alle projecten op het gebied van verwarming, ventilatie, koeling, meet en regeltechniek(HVAC) en vernieuwende duurzame installaties. Wij zijn zeer vooruitstrevend in ons denken over nieuwe technieken en bedrijfsprocessen.


Waar ga jij je vooral mee bezighouden ?
• Planning en afstemming van de onderhanden projecten;
• Aanvragen en vergelijking prijzen/offertes onderaannemers en leveranciers;
• Inkoop van diensten, onderaannemers en materialen;
• Werkvoorbereiding, controle en bestellen/afroepen van verschillende disciplines;
• Aansturen van de uitvoerder(s), monteurs en onderaannemers op zijn projecten;
• Bewaken, rapporteren en berekenen meer- en minderwerk kosten;
• Het voeren van bouw- en werkvergaderingen;
• Rapporteren en bewaken van de voortgang;

Dit zoeken wij in een Werkvoorbereider:
Je hebt de opleiding Monteur installatietechniek niveau 3 en de opleiding Werkvoorbereider werktuigkundige installaties niveau 3/4 gevolgd 
en/of je bezit de benodigde kennis en waardevolle ervaring.

Je bent open minded, positief ingesteld en houdt van verantwoordelijkheid. Je bezit de benodigde kennis, maar je staat ook open voor een continu leerproces. Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden.

Pré: ervaring met Autocad/Revit


Over Klimax:
Al 42 jaar is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

Heb je zin in een inspirerend gesprek over het nieuwe installeren en sta je open voor een nieuwe kijk op werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Contact 
Heb je interesse in deze functie? Zend dan je CV naar personeel@klimax.nl of neem contact met ons op via het telefoonnummer: +31736124742.