Bedrijfscultuur

Vier pijlers van succes

Als installatiebedrijf maken wij het onderscheid in de markt door te excelleren op vier gebieden die elkaar versterken.

Flexibiliteit
Door de platte en informele organisatie zijn de lijnen kort, zodat er snel wordt gereageerd op veranderingen of onverwachte situaties. Het woord ‘nee’ kennen wij niet: bij problemen halen we alles uit de kast om het op te lossen.

Kwaliteit
Een laag verloop van het personeel zorgt voor goed op elkaar ingewerkte teams, die veelzijdig zijn opgeleid. Daarnaast hebben wij een bedrijfsopleidingsplan, zodat we thuis zijn in de laatste technieken en een deskundig advies kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Onze monteurs zijn expert in meerdere disciplines, waardoor ze meerdere facetten in het installatieproces kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij als één partij een totaalconcept aanbieden.

Betrouwbaarheid
Al meer dan 42 jaar zijn wij een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Klanten komen terug vanwege het feit dat wij doen wat we beloven en veelal zelfs meer dan dat. Ons service- en onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat de gemonteerde installaties deugdelijk blijven werken gedurende de levensduur en veelal langer.

Kli-maatwerk
Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat de installateur zich kan inleven in het gebouw en zijn functie. De veelzijdigheid aan opdrachten in combinatie met de klanttevredenheid is voor ons het bewijs dat wij kli-maatwerk leveren als geen ander.