fbpx

Installatiemonteur W en E

Wij zijn op zoek naar een installateur die ons kan helpen en ondersteunen op alle disciplines. Als installatiemonteur W en E ga je zelfstandig of samen met een leuke collega aan de slag om duurzame installaties te installeren, om service en onderhoud te plegen en om storingen op te lossen. Je maakt hierbij gebruik van vakkundig gereedschap, jouw kennis en de bijbehorende vereiste certificaten.

Dit zoeken wij in een installatiemonteur W en E

Je beschikt over een afgeronde VMBO en/of MBO opleiding in de richting installatietechniek. Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring als installatiemonteur of cv-monteur/loodgieter. Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden en heb je graag contact met de klant. Ook ben je open minded, positief ingesteld en je bezit de benodigde kennis. Je beschikt over Rijbewijs B en VCA en je staat open voor een continue leerproces.

Over Klimax

Al 42 jaar is Klimax een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche. Wij zetten vakbekwame specialisten in voor het ontwikkelen, ontwerpen en installeren van concepten op het gebied van klimaatbeheersing. Geen enkel gebouw is hetzelfde en datzelfde geldt voor de wensen en eisen van een opdrachtgever. Dit betekent dat de complexiteit van een opdracht ook steeds weer verschillend is en het van belang is dat onze medewerkers zich kunnen inleven in het gebouw en zijn functie. Wij geven om onze werknemers en hebben dan ook prettige arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bestaat er een fijne communicatie binnen het bedrijf door de platte en informele organisatie.

Heb je zin in een inspirerend gesprek over het nieuwe installeren en sta je open voor een nieuwe kijk op werken, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Is dit niet jouw ideale functie, maar wil je wel graag bij Klimax Installatiebedrijven werken? Bekijk onze andere vacatures hier.

Contact

Heb je interesse in deze functie? neem contact met ons op via het telefoonnummer: 073-6124742 of stuur je motivatie en CV via e-mail naar personeel@klimax.nl.

WhatsApp Whatsapp met ons!