fbpx

Onze diensten

Onze diensten

De diensten van Klimax leveren een bijdrage aan het realiseren van een betere toekomst voor onze generatie, maar ook voor de volgende generatie. Een gezondere aarde is de toekomst voor ons allemaal.

Wij proberen bij te dragen aan aan het realiseren van de doelen van het Klimaatakkoord van Parijs uit 2015. Het doel van dit akkoord is de opwarming van de aarde beperken tot maximaal 1,5 graden. CO-2 uitstoot is de grootste boosdoener van de opwarming van de aarde. Om die CO2 te laten verminderen, moeten we  van de fossiele brandstoffen en grondstoffen af. Gas is een fossiel en het woord zegt het al: Alles wat fossiel is, is oud. Wil je van het gas af en heb je geen idee welke stappen hiervoor nodig zijn? Wij leggen dit hier graag aan je uit.

Onze diensten zijn opgesplitst vallen onder disciplines. De disciplines zijn gericht op het duurzaam verwarmen, koelen en ventilatie en duurzame energie. Alle disciplines zijn gericht op het creëren van een duurzame en gezonde omgeving zowel de mens als het milieu.  Onze monteurs zijn bekwaam in het installeren van al onze diensten.

Onze disciplines:

Door middel van zonnepanelen wek je op een duurzame manier zonne energie voor jezelf op. Lees meer over zonne-energie!

Door te koelen met een airconditioning en te ventileren met een WTW-unit. Creeer je een gezonde leef omgeving. Lees hier meer over koelen en ventileren!

Door duurzaam te verwarmen met bijvoorbeeld een warmtepomp. Bent u klaar voor een gasloze toekomst. Lees hier meer over duurzaam verwarmen.